Αφροδίτη Μπάρμπα: Πώς αποδεικνύει ότι η κοκαΐνη ήταν φυτευτή

Το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη επιμένει ότι δεν γνωρίζει πως τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης βρέθηκαν κάτω από το Range Rover που οδηγούσε ενώ δικοί της άνθρωποι υποστηρίζουν πως κάποιος της τα «φύτεψε».

Το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη επιμένει ότι δεν γνωρίζει πως τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης βρέθηκαν κάτω από το Range Rover που οδηγούσε ενώ δικοί της άνθρωποι υποστηρίζουν πως κάποιος της τα «φύτεψε».

Η Αφροδίτη Μπάρμπα, με τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχή στο GNTM2, από το βράδυ του Σαββάτου που συνελήφθη απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ παραμένει στα κρατητήρια του Τμήματος Ηλιούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπάρμπα είναι ήσυχη και δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. «Η Αφροδίτη δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά. Κάποιος τα έβαλε εκεί» λένε δικοί της άνθρωποι στο protothema.gr.

H Αφροδίτη Μπάρμπα επέβαινε σε ένα θηριώδες Range Rover όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τη σταμάτησαν για έλεγχο στη Λαμπράκη, στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου. Το μοντέλο σταμάτησε το όχημα και βγήκε έξω. Οι αστυνομικοί βρήκαν κάτω από το κάθισμα φιξάκια με 35 γραμμάρια κόκας. Αμέσως της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Τμήμα.

«Δεν γνωρίζω τίποτα»

Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του τζιπ το οποίο είναι ιδιοκτησίας της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση.

Η απόδειξη (;) της αθωότητάς της

Η ίδια, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, επιμένοντας στην αρχική της θέση πως τα ναρκωτικά δεν ανήκουν στην ίδια και πως δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της. Οι δικηγόροι της, από τη μεριά τους, αναμένεται να στηρίξουν την υπερασπιστική της γραμμή στο ότι η ίδια δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών -κάτι που μπορεί να αποδειχτεί από τις εξετάσεις της- αλλά και στο λευκό ποινικό της μητρώο.

Αφροδίτη Μπάρμπα

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp. Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης.

Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model. Οπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα.