Άφωνοι όλοι με την Απόφαση των κριτών: Έδιωξαν Πριν τον Τελικό την παίκτρια που Δεν περίμενε κανείς

Υπάρχουν φωτογραφίσεις επικίνδυνες, φωτογραφίσεις ξεκούραστες, φωτογραφίσεις απαιτητικές και άλλες που φτάνουν τα κορίτσια του GNTM στα όριά τους. Αυτό συνέβη στην πρώτη αποχώρηση, αυτή της Σοφίας, όταν δεν ξεπέρασε την φοβία της για το νερό, αλλά ξανασυνέβη και με άλλη παίκτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dailymedia.gr η επόμενη δοκιμασία θα είναι καταλυτική για τις αντοχές μίας εκ των παικτριών που δε θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της και θα αποβεί μοιραία για τη συνέχεια της παίκτριας στο παιχνίδι.

Όπως γράψαμε πριν μερικές εβδομάδες μία από τις δοκιμασίες θα ενέπλεκε τις νεαρές παίκτριες με εντόσθια, αίματα και άλλα αηδιαστικά μέρη νεκρών ζώων.

Όμως μία παίκτρια δε θα αντέξει σε αυτές τις απαιτήσεις της δοκιμασίας και θα αποχωρήσει έχοντας τη χειρότερη φωτογραφία. Οι πληροφορίες λένε ότι το κορίτσι αυτό θα είναι η Άννα Τσακουρίδου.

Η τσιρλίντερ του Ολυμπιακού θα δει το όνειρο του συμβολαίου του GNTM να διακόπτεται απότομα, παρότι τις τελευταίες εβδομάδες είχε κερδίσει κολακευτικά σχόλια από τους κριτές και δεν κινδύνευε στις τελευταίες θέσεις.

Πηγη dailymedia.gr