Άφησε το Κουτάβι της να Κατέβει μόνο του τις Κυλιόμενες Σκάλες. Δείτε την Τραγική Κατάληξη (Προσοχή Σκληρό Βίντεο)
Www.true.gr

Άφησε το Κουτάβι της να Κατέβει μόνο του τις Κυλιόμενες Σκάλες. Δείτε την Τραγική Κατάληξη (Προσοχή Σκληρό Βίντεο)

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένα κουτάβι ντυμένο με κοστούμι για τζόκινγκ, κολλάει το πόδι του σε μια σκάλα κλιμακοστασίου στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Το βίντεο δείχνει το σκύλο να βρίσκεται σε αγωνία, καθώς ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί απεγνωσμένα να το σώσει και να μην συνθλιβεί.

Ευτυχώς, ένας γρήγορος άνθρωπος στις σκάλες, πάτησε το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης και εμπόδισε το μηχάνημα να «καταπιεί» ολόκληρο το πόδι του σκύλου.


Τα πλάνα δείχνουν ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, στέκεται αφηρημένα φτάνοντας στο τέλος της κυλιόμενης σκάλας και ταράζεται όταν βλέπει το σκυλί να εγκλωβίζεται στη σκάλα.Προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει το σκυλί μακριά από την κυλιόμενη σκάλα, αλλά τα πέλματά του έχουν πιαστεί στο μηχάνημα. Ένας παρευρισκόμενος πίεσε γρήγορα το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης.

Ένας αξιωματικός του αεροδρομίου έφτασε και κατάφερε να σώσει τον σκύλο. Ξεβιδώνοντας τα μεταλλικά πλαίσια, απελευθέρωσε το πόδι του σκύλου και το έσωσε έχοντας υποστεί μόνο μια ελαφρά ζημιά.Το κατοικίδιο ζώο έχασε κάποιες νύχια στο ατύχημα στις 15 Ιανουαρίου, αλλά κατά τα άλλα βγήκε χωρίς τραυματισμούς.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr