Άφησαν τον Σκύλο τους να φάει Ζωντανό έναν 79χρονο Παππού. Όταν έφτασαν οι Αστυνομικοί, αντίκρισαν την Απόλυτη Φρίκη
Www.true.gr

Άφησαν τον Σκύλο τους να φάει Ζωντανό έναν 79χρονο Παππού. Όταν έφτασαν οι Αστυνομικοί, αντίκρισαν την Απόλυτη Φρίκη

Δύο γυναίκες έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους μετά την ανακάλυψη ότι επέτρεψαν στο σκυλί τους να φάει ζωντανό έναν ηλικιωμένο βετεράνο του στρατού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Hayley Sulley και Della Woods είχαν αφήσει το σκυλί τους να λιμοκτονήσει για δύο ημέρες, πριν επιτεθεί στον 79χρονο Clifford Clarke.

Οι Sulley και Woods αγνοούσαν τον σκύλο τους Τσάρλι για δύο ημέρες και του επέτρεπαν να τρέχει ελεύθερο στην αυλή τους. Οπότε, όταν ο γείτονάς τους, ο Clifford Clarke άνοιξε την πόρτα του, ο σκύλος έτρεξε και τον δολοφόνησε μέχρι θανάτου.

Πριν φάει το Clarke ζωντανό, ο σκύλος ήταν τόσο πεινασμένος, που προσπάθησε να φάει ένα πλαστικό μπολ και μερικά τσιγάρα. Ένας γείτονας παρατήρησε ότι το σκυλί άφριζε από το στόμα κάλεσε την αστυνομία, αλλά τη στιγμή που έφθασαν, ο Clarke είχε ήδη φαγωθεί.Η αστυνομία λέει ότι το σκυλί προσπάθησε ακόμη και να φάει την άκρη του όπλου που χρησιμοποίησε για να το σκοτώσει. Η βίαιη δολοφονία περιγράφηκε στα διαδικαστικά, καθώς φαίνεται ότι ο σκύλος κυριολεκτικά ακρωτηρίασε ένα από τα χέρια του Clarke.

«Αυτή η τρομακτική και ισχυρή επίθεση εναντίον του κ. Clarke ήταν απολύτως αποφευκτή», δήλωσε ο δικαστής Mark Brown στις γυναίκες στο δικαστήριο.

«Ο Clarke κυριολεκτικά φαγώθηκε ζωντανός από τον Τσάρλι, όταν μεγάλες ποσότητες ιστού τραυματίστηκαν από το σκυλί και αυτό είναι ένα πολύ συγκλονιστικό, τρομερό και τραγικό γεγονός. Ο κ. Clarke υπέστη έναν τρομακτικό θάνατο».

Ο εισαγγελέας Gary Simpson είπε ότι οι γυναίκες αξίζουν την ποινή τους επειδή επέτρεψαν στο σκυλί τους να φτάσει σε αυτό το σημείο, καταλήγοντας να σκοτώσει ένα αθώο άνθρωπο.«Αυτή ήταν μια άγρια επίθεση εναντίον ενός ανυπεράσπιστου άνδρα που ήταν αδύναμος να αντισταθεί σε αυτό το μεγάλο και ισχυρό σκυλί», δήλωσε ο Simpson. «Οι Hayley Sulley και Della Woods ήταν υπεύθυνες για την ευημερία και τη συμπεριφορά του σκύλου.

Η αποτυχία τους να φροντίσουν το σκύλο οδήγησε στο θάνατο ενός ανθρώπου και πρέπει τώρα να το παραδεχτούν αυτό. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του κ. Clarke, αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Μόλις ολοκληρωθεί η ποινή φυλάκισης, τόσο η Sulley όσο και η Woods, απαγορεύεται να έχουν και πάλι κάποιο σκυλί.

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr