Άφησαν το Κοριτσάκι μόνο του με ένα Λιοντάρι. 20 Χρόνια αργότερα, οι Φωτογραφίες της Συγκλονίζουν το Διαδίκτυο!
Www.true.gr

Άφησαν το Κοριτσάκι μόνο του με ένα Λιοντάρι. 20 Χρόνια αργότερα, οι Φωτογραφίες της Συγκλονίζουν το Διαδίκτυο!

Πώς θα σας φαινόταν να είχατε περάσει την παιδική σας ηλικία μαζί με άγρια ζώα σε πανέμορφα εξωτικά τοπία από την Αφρική;

Αυτή είναι η ιστορία της Γαλλίδας ηθοποιού Tippi Degré όταν ήταν παιδί. Οι γονείς της ήταν φωτογράφοι της φύσης και ζούσαν στην Ναμίμπια όταν ήταν μικρή. Παρόλο που δεν έζησε συμβατική παιδική ηλικία, σίγουρα φαίνεται να έχει πλούσιες αναμνήσεις από τα πρώτα της χρόνια.

Γεννήθηκε το 1990 και έζησε στην Αφρικανική σαβάνα μέχρι που έγινε 10 ετών. Φανταστείτε πόσο διασκεδαστικό πρέπει να ήταν αυτό!

Οι γονείς της δούλευαν ως επαγγελματίες φωτογράφοι της φύσης και η δουλειά τους ήταν να φωτογραφίζουν καθημερινά την άγρια ζωή. Πολλές φορές, έβαζαν και την κόρη τους μέσα στις φωτογραφίες τους.

Αυτές οι φωτογραφίες έχουν γίνει viral επειδή είναι πανέμορφες αλλά και σοκαριστικές. Εξάλλου, δεν είναι κάτι καθημερινό να βλέπεις ένα κορίτσι από την Γαλλία να εξερευνάει την Αφρικανική σαβάνα μαζί με άγρια ζώα.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, φαίνεται λες και η Tippi βρίσκεται σε κίνδυνο. Ποζάρει με τεράστιους ελέφαντες, τσιτάχ και άλλα ζώα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν επικίνδυνα.

Ωστόσο, η μητέρα της έχει βεβαιώσει το κοινό πως ήταν πάντα ασφαλής. Αυτό γιατί ζούσαν σε μία περιοχή όπου οι ντόπιοι αγρότες φρόντιζαν συχνά τα άγρια ζώα γύρω τους. Γι’αυτό και τα ζώα είχαν συνηθίσει την παρουσία των ανθρώπων.

Κάποια ήταν σχεδόν εξημερωμένα. Γι’αυτό και η μικρή Tippi μπορούσε να τα πλησιάσει τόσο πολύ χωρίς οι γονείς της να φοβούνται.«Από τότε έχει δεθεί με αυτά τα ζώα και έχει ζήσει πράγματα που ελάχιστα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν,» είπε η μητέρα της. «Είναι ένα πολύ τυχερό κορίτσι. Έζησε στην άγρια φύση μέχρι που έγινε 10. Ήμασταν οι τρεις μας και τα ζώα. Δεν είχαμε πολύ επαφή με άλλους ανθρώπους.»

Κοιτώντας κανείς τις φωτογραφίες, είναι εύκολο να δει γιατί ήταν μία τόσο ιδιαίτερη εμπειρία για το κορίτσι. Αντί να γνωρίσει τους ρυθμούς μίας μεγάλης πόλης, γνώρισε το πώς είναι να ζεις στην φύση σε αρμονία με το περιβάλλον σου.

Όταν το κοριτσάκι έγινε 10, η οικογένεια επέστρεψε πίσω στο Παρίσι:

Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες της:Και τελικά, έτσι είναι σήμερα η 27χρονη Tippi!

Credit: shareably.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr