Αφέθηκε ελεύθερος ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα: "Δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να υπάρξει τραυματισμός"
Www.true.gr

Αφέθηκε ελεύθερος ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα: «Δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να υπάρξει τραυματισμός»

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 54χρονος που κατηγορείται ότι τραυμάτισε τη μικρή Αλεξία από πυροβολισμό το απόγευμα του Πάσχα. Μετά την απολογία του ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας του σημείωσε ότι δεν περίμενε αυτός ο πυροβολισμός ότι θα τραυμάτιζε κάποιον άνθρωπο. Στο μεταξύ η 8χρονη βρίσκεται ακόμη στην Εντατική και δίνει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησαν ανακριτής και εισαγγελέας τον 54χρονο που κατηγορείται ότι τραυμάτισε την άτυχη Αλεξία στις Θεσπιές, το απόγευμα του Πάσχα. Ανακριτής και εισαγγελέας απαγόρευσαν στον 54χρονο να επισκέπτεται το χωριό Λεοντάρι, όπου γλεντούσε όταν έγινε το κακό. Επίσης, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Στην πολύωρη απολογία του σε όλους τους τόνους, ο ίδιος είπε ότι δεν περίμενε πως ένας τέτοιος πυροβολισμός θα μπορούσε να τραυματίσει ένα 8χρονο κορίτσι. Ζήτησε συγγνώμη δηλώνοντας στην ανακρίτρια ότι για τις επόμενες κινήσεις του είχε σαν οδηγό του τον πανικό που προκλήθηκε όταν έμαθε για τον τραυματισμό του παιδιού.


Νωρίτερα, ο 54χρονος μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.


Την ίδια ώρα, η 8χρονη Αλεξία δίνει για 4η ημέρα μάχη για τη ζωή της, στην εντατική καθώς σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να μπορούν να πουν με σιγουριά οι γιατροί ότι τα κατάφερε.

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr