Αφαιρούν την άδεια του ταξιτζή που άφησε αβοήθητη την αιμόφυρτη γυναίκα να πεθάνει στο δρόμο
Www.true.gr

Αφαιρούν την άδεια του ταξιτζή που άφησε αβοήθητη την αιμόφυρτη γυναίκα να πεθάνει στο δρόμο

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής ζήτησε σήμερα την αποπομπή του οδηγού ταξί ο οποίος παραδέχτηκε πως έδιωξε από το αυτοκίνητό του την αιμόφυρτη γυναίκα, που στη συνέχεια, έπεσε νεκρή από τα πυρά του συζύγου της στο Ελληνικό.

Χθες, στις 12 το μεσημέρι, ένας απόστρατος αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη σύζυγο του και κατόπιν, ανέβηκε στο διαμέρισμα του, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι είδε τη γυναίκα «μέσα στα αίματα, αλλά σίγουρα ζωντανή». Η γυναίκα, τραυματισμένη και αιμόφυρτη προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί. Ο ταξιτζής που βρισκόταν την στιγμή των πυροβολισμών κοντά για να παραλάβει άλλον πελάτη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο αυτοκινητιστής είπε χαρακτηριστικά μπροστά στις κάμερες πως ζήτησε από τη 50χρονη γυναίκα η οποία είχε πυροβοληθεί να βγει από το όχημά του.


Τόνισε ότι η τραυματισμένη γυναίκα μπήκε μέσα στο ταξί του επιχειρώντας να γλιτώσει. «Με σκότωσε, με σκότωσε», είπε στον οδηγό, που της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητό του.

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του», σημειώνει το ΣΑΤΑ που ζητά από το αρμόδιο υπουργείο να αναστείλει την άδεια του συγκεκριμένου οδηγού.


«Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη. Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Σύμφωνα με μαρτυρία, το ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία και ο ηλικιωμένος άνδρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τη σύντροφό του, έξω από την πόρτα του σπιτιού τους. Κατά την ίδια μαρτυρία, στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και πυροβόλησε. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου κατέληξαν ύστερα από λίγο.

ΠΗΓΗ www.diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr