Αεροπορική Εταιρεία Ντύνει τις Αεροσυνοδούς της με «Προκλητικές» στολές. Δείτε Ολόκληρη τη Φωτό και θα Καταλάβετε.

Οι στολές των αεροσυνοδών της AirAsia και της Firefly, θα μπορούσαν να προκαλέσουν τους επιβάτες καθώς είναι «πολύ αποκαλυπτικές», σύμφωνα με γερουσιαστή της Μαλαισίας.

Ο Γερουσιαστής Αμπντουλάχ Ματ Γιασίμ, δήλωσε ότι τα «εντυπωσιακά ρούχα» δεν απεικονίζουν τις Ισλαμικές ρίζες της Μαλαισίας.

Τα σχόλια έγιναν χθες στο Dewan Negara, το οποίο είναι το ανώτερο σπίτι του Κοινοβουλίου της Μαλαισίας.

Πρόσθεσε ότι «η Επιτροπή Αεροπορίας της Μαλαισίας (MAVCOM) πρέπει να εξετάσει πραγματικά το θέμα», σύμφωνα με το New Straits Times. Ο γερουσιαστής είναι του πολιτικού κόμματος Umno, το οποίο είναι σήμερα στην εξουσία.

Τα σχόλια του Αμπντουλάχ, ήρθαν σε συμφωνία με ου συναδέλφου γερουσιαστή Megat Zulkarnain Omardin, ο οποίος είναι ο γενικός γραμματέας της εθνικής ομοσπονδίας Silat της Μαλαισίας.


Ένιωσε ότι η αεροπορική εταιρεία Malindo της Μαλαισίας, επίσης ντύνει τις αεροσυνοδούς προκλητικά. «Η γυναίκα μου ανησυχεί, κάθε φορά που πετάω μόνος μου με την Malindo ή την AirAsia. Αυτή είναι μια πραγματική ταλαιπωρία για μένα».

Ωστόσο, ο Αμπντουλάχ διαφώνησε ότι η εταιρία Malindo, ντύνει τις αεροσυνοδούς της με ακατάλληλες στολές.

Είπε ότι τα ρούχα ήταν κατάλληλα επειδή οι «ευαίσθητες περιοχές» δεν ήταν ορατές. Ο αντιπρόεδρος Abdul Halim Abd Samad, αντιπρόεδρος του Dewan Negara (Μαλαισιανό Κοινοβούλιο), θεώρησε ότι το θέμα ήταν σημαντικό.


Είπε: «Αυτό είναι ένα καλό θέμα με το οποίο πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν, καθώς πάντοτε παίρνουν πτήσεις».

Ο γερουσιαστής Hanafi Mamat, είπε ότι οι αεροσυνοδοί πρέπει να φορούν ρούχα που να αρμόζουν στη shariah.

Σύμφωνα με την Channel News Asia, είπε: «Είμαστε περήφανοι που η Μαλαισία είναι μια Ισλαμική χώρα με δική της πολιτιστική ταυτότητα.

Αλλά όταν οι αεροσυνοδοί ντύνονται σεξουαλικά και με ασέβεια, αυτό θα δώσει στους τουρίστες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των εθνικών μεταφορέων μας λανθασμένη εντύπωση».

«Έχει έρθει η στιγμή η κυβέρνηση να παράσχει νέες ενιαίες κατευθυντήριες γραμμές που θα απεικονίσουν τη Μαλαισία ως Μουσουλμανική χώρα με ισχυρές Ανατολικές αξίες».

Credit: dailymail.co.uk