Αδιανόητο! Ζευγάρι έκανε έρωτα για Τέσσερα χρόνια με… Λάθος τρόπο! Πήραν «οδηγό» Για να Βρουν το Σωστό τρόπο!

Ο νεαρός γαμπρός και η νύφη από την Κίνα ήθελαν να κάνουν παιδί, αλλά είχαν μπερδέψει τους… κόλπους – Η εξέταση του γυναικολόγου Liu Hongmei αποκάλυψε το… εντελώς απροσδόκητο – Με… σeξουαλικό οδηγό, κατάφεραν σε λίγους μήνες να «πιάσουν» παιδί

Οι δύο νέοι ερωτεύτηκαν σφόδρα. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των οικογενειών τους, η αγάπη τους «ευλογήθηκε» με τα δεσμά του γάμου. Το επόμενο βήμα ήταν ο έρωτάς τους να αποδώσει «καρπούς». Ήτοι ένα παιδί. Οι προσπάθειες ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μέρα. Τέσσερα χρόνια μετά, το ζευγάρι παρέμενε… ζευγάρι και ο καρπός του έρωτά τους δεν είχε αποδώσει απογόνους! Όντας και οι δύο υγιείς, αναζήτησαν τα αίτια της… αστοχίας. Για ποιο λόγο δεν είχε «ευλογηθεί» ο γάμος τους με ένα παιδί; Η αποκάλυψη έπεσε σαν… κεραυνός εν αιθρία στους ίδιους και στους συγγενείς. Το νεαρό ζευγάρι, αν και κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, δεν τεκνοποίησε διότι για τέσσερα χρόνια, έκανε σeξ… με λάθος τρόπο!

Η απίστευτη αυτή ιστορία έλαβε χώρα στην Κίνα. Ένας 22χρονος και μία 20χρονη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Έκαναν σeξ σχεδόν σε καθημερινή βάση για τέσσερα χρόνια, αλλά… άνθρακες ο θησαυρός. Το παιδί δεν ήρθε. Τότε απευθύνθηκαν στον γυναικολόγο Liu Hongmei, προκειμένου να εξεταστούν και να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόβλημα. Οι εξετάσεις που είχαν προηγουμένως υποβληθεί, είχαν δείξει ότι και οι δύο, ήταν άψογοι στην υγεία τους.


Ο 26χρονος πλέον και η 24χρονη σύζυγός του, δέχθηκαν να εξεταστούν από τον γιατρό. Τότε αποκαλύφθηκαν όλα. Η κοπέλα παραπονέθηκε στον γυναικολόγο ότι πολλές φορές η ερωτική επαφή ήταν επίπονη για την ίδια. Ο γιατρός εξέτασε το μόριο του 26χρονου και διαπίστωσε ότι ήταν κανονικού μεγέθους, γεγονός που δεν δικαιολογούσε τον πόνο που περιέγραφε η επίδοξη μητέρα, η οποία είχε αγχωθεί πολύ, λόγω και των πιέσεων που της ασκούσαν οι δύο οικογένειες για ένα εγγονάκι.

Όταν εξέτασε την κοπέλα ο κ. Liu, διαπίστωσε κάτι εντελώς απροσδόκητο. Η 24χρονη, αν και… έκανε σeξ επί τέσσερα χρόνια, ήταν… παρθένα! Όπως αποκαλύφθηκε, το νεαρό ζευγάρι έκανε σeξ με… λάθος τρόπο, χρησιμοποιώντας τον πρωκτό και όχι το αιδοίο για τη διείσδυση!


Ο γιατρός είχε έτοιμο το… φάρμακο. Έδωσε στο ζευγάρι έναν οδηγό… σeξουαλικής διαπαιδαγώγησης, προκειμένου να «διδαχθούν» πώς γίνεται η… κανονική σeξουαλική επαφή, ώστε τα τέσσερα χρόνια να μην γίνουν… πέντε!

Η… συνταγή πέτυχε και λίγους μήνες μετά με… normal ερωτική επαφή, η 24χρονη έμεινε έγκυος. Το ζευγάρι, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον γιατρό, τού έστειλε ένα καλάθι με 100 φρέσκα αυγά, τα οποία συμβολίζουν την αναπαραγωγή στην κινεζική παράδοση.

πηγη: protothema.gr