Αδιανόητο! Ο Αναγνωστόπουλος απαίτησε να πληρώσει η μητέρα της το φέρετρο της Κάρολαϊν

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Κάρολαϊν κ. Θ. Χαρμάνης, σχετικά με τον 32χρονο πιλότο και συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

 

Όπως είπε ο κ. Χαρμάνης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαίτησε να πληρώσει η μητέρα της το φέρετρο της Κάρολαϊν!

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, αυτό το έμαθε τις τελευταίες ώρες από την οικογένεια της Κάρολαϊν, καθώς μετέβη στην Αλόννησο για να συναντήσει τη μητέρα της εν όψει και της απόφασης για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Εξάλλου, σύμφωνα με την δικηγόρο της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, κα Μάρκου, που επίσης βρέθηκε στην ίδια εκπομπή, στον ΣΚΑΪ, «Καλημέρα», είπε πως το ζευγάρι είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και ότι μόνο η μητέρα της Κάρολαϊν συνέδραμε οικονομικά το ζευγάρι.

«Η Κάρολαϊν ήθελε από το Νοέμβριο να φύγει -Έψαχνε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά φοβόταν τον Μπάμπη»
Συν τοις άλλοις, η κα Μάρκου υποστήριξε, πως σύμφωνα με όσα της μετέφερε η κα Μυλωνοπούλου, τα οποία-σημειωτέον- τα είπε και στην Αστυνομία, «η Κάρολαϊν είχε αναζητήσει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, ήθελε από τον Νοέμβριο να εγκαταλείψει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά φοβόταν».

Σύμφωνα με την ίδια, «είχε καταλάβει ότι έκανε μια λάθος επιλογή και έψαχνε διέξοδο, η κα Μυλωνοπούλου τήν είχε παρακινήσει να μιλήσει στη μητέρα της, αλλά εκείνη δεν ήθελε, για να μην την στεναχωρήσει και ήθελε να το διαχειριστεί μόνη της. Σκεφτόταν πως μπορεί να αφήσει το σύζυγό της και ενώ ήταν μια νέα μαμά».

Παράλληλα, η κα Μάρκου υποστήριξε, πως η κα Μυλωνοπούλου υποψιάζεται ότι το μήνυμα που τής έστειλε η Κάρολαϊν για να διακόψουν τις συνεδρίες, ενδεχομένως να έγινε από τα χέρια του 32χρονου πιλότου και συζυγοκτόνου.

Επιπλέον, η κα Μάρκου διερωτήθηκε γιατί ακόμα η Αστυνομία δεν έχει καλέσει τον άνδρα που πήρε τηλέφωνο την κα Μυλωνοπούλου, όταν κατέβηκε από τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει όσα γνώριζε. Σύμφωνα με την ίδια ήταν κάποιος που γνώριζε πως η κα Μυλωνοπούλου κατέθεσε για το φονικό στα Γλυκά Νερά…