Αδιανόητη κακοποίηση ζώου: Φυλάκισαν θηλυκό ουρακοτάγκο και τον έκαναν σκλάβο του σeξ σε οίκο ανοχής στο Βόρνεο. Η επιχείρηση απελευθέρωσης

Φοβισμένος και αλυσοδεμένος σε ένα βρώμικο καναπέ ενός οίκου ανοχής στο Βόρνεο βρέθηκε ένας θηλυκός ουρακοτάγκος από μια ομάδα διάσωσης. Ο ουρακοτάγκος φορούσε μακιγιάζ και μύριζε άρωμα και όλα έδειχναν ότι είχε μετατραπεί σε «σκλάβος» του σεξ για τις άρρωστες φαντασιώσεις των πελατών.

Το περιστατικό έγινε το 2003, αλλά βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα. Η Pony όπως συνήθιζαν να τη αποκαλούν ήταν τότε μόλις έξι ετών. Οι ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής την έκλεψαν από την μητέρα της στο δάσος, όταν ήταν ακόμη μωρό. Για τα υπόλοιπα έξι χρόνια της ζωής της, υποχρεωνόταν να κάνει σεξ με ανθρώπους που είχαν τουλάχιστον το διπλάσιο μέγεθος από εκείνη. Για να γίνει περισσότερο ελκυστική, της ξύριζαν το τρίχωμα κάθε δυο μέρες, την έβαφαν και της έβαζαν κοσμήματα.

Και όλα αυτά για 2-3 δολάρια τη φορά.

Όταν οι διασώστες την εντόπισαν και κατάλαβαν τι συνέβαινε, αποφάσισαν να την απομακρύνουν από τον οίκο ανοχής. Όμως, δυσκολεύτηκαν, καθώς συνάντησαν τις αντιδράσεις των ιδιοκτητών του οίκου, καθώς η Pony είχε το δικό της πελατολόγιο και έφερνε χρήματα στην επιχείρηση. Χρειάστηκε η παρουσία τουλάχιστον 35 οπλισμένων με αυτόματα αστυνομικών για να μπορέσουν να την απομακρύνουν.

Ο θηλυκός ουτακοτάγκος μεταφέρθηκε σε ειδικό καταφύγιο άγριων ζώων. Πλέον ζει με άλλους επτά ουρακοτάγκους. Ωστόσο, οι άνθρωποι που την φροντίζουν υποστηρίζουν ότι η Pony δεν θα μπορέσει να αφεθεί ποτέ στην άγρια φύση, καθώς δεν θα μπορέσει να επιβιώσει.

ΠΗΓΗ: mixanitouxronou.gr