Αδιανόητες κούκλες: Οι τρεις ωραιότερες σύζυγοι ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην Ελλάδα μεταγραφή [εικόνες]

Οι ποδοσφαιριστές, όπως έχουμε ξαναπεί, έχουν μεγάλη αδυναμία στις ωραίες γυναίκες.

Από τη χώρα μας πέρασαν πολλές σύζυγοι ποδοσφαιριστών που έκαναν το πέρασμα τους από τις ελληνικές ομάδες και έχουν αφήσει το στίγμα τους για πάντα εδώ.

Εμείς θα σας θυμίσουμε τις τρεις πιο εντυπωσιακές, αν και δεδομένα μάλλον δεν ξεχάστηκαν ποτέ.

Adriana Sklenarikova

Σε έναν άτυπο διαγωνισμό στην καρδιά των Ελλήνων οπαδών σίγουρα η Adriana θα βρισκόταν στη πρώτη θέση για πάντα.

Η Τσέχα καλλονή έμεινε για τρία χρόνια στη χώρα μας για χάρη του συζύγου της, Christian Karembeu, κλέβοντας τις εντυπώσεις στις κερκίδες αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της. Αποχώρισε περίπου πριν 15 χρόνια, όμως από το μυαλό μας ποτέ.

Marta Dominguez

Toν Roberto Dominguez πολλοί ξέχασαν, τη σύζυγό του ουδείς. Έβαλε φωτιά στις αθηναϊκές νύχτες και αναστάτωνε τα αρσενικά όλης της χώρας σε κάθε της εμφάνιση.

Το ζωηρό κορίτσι αγαπήθηκε όσο λίγες στη χώρα, έγινε σύνθημα στο στόμα αντιπάλων και η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα θα μνημονεύεται.

Josefine Berg

Ούτε στην περίπτωση της συζύγου του Marcus Berg χώρεσαν ποτέ οπαδικά αφού όποια ομάδα και αν υποστήριζες τη σύζυγό του ήθελες να την βλέπεις σε κάθε ευκαιρία στο γήπεδο. Μάλιστα όπως φαίνεται η Josefine αγάπησε τόσο πολύ την Ελλάδα που στεναχωρήθηκε πολύ όταν έφυγε. Αμοιβαία τα αισθήματα όπως φαίνεται..

Οι τρεις πιο ωραίες σύζυγοι ποδοσφαιριστών που έζησαν για λίγο στην Ελλάδα, όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα ξεχαστούν.

Ίσως λίγο περισσότερο και από τους συζύγους τους.

πηγη: belikeyou.gr