Το Σοκαριστικό Ατύχημα του "έλιωσε" το 80% από το σώμα του και νόμιζε πως ΟΛΑ τελείωσαν. Όταν εμφανίστηκε ντυμένος ως Freddy Kruege ΟΛΑ Αλλάξαν
Www.true.gr

Το Σοκαριστικό Ατύχημα του «έλιωσε» το 80% από το σώμα του και νόμιζε πως ΟΛΑ τελείωσαν. Όταν εμφανίστηκε ντυμένος ως Freddy Kruege ΟΛΑ Αλλάξαν

Μετά από μια δύσκολη εμπειρία στη ζωή, η πρώτη αντίδραση των περισσότερων ανθρώπων είναι να ριχθούν στη θλίψη για το πώς τους φέρθηκε η ζωή. Και γιατί όχι; Η ζωή μπορεί να είναι αρκετά σκληρή μερικές φορές, και είναι λογικό να αισθανθείτε χάλια.

Ωστόσο, κάποια στιγμή πρέπει να βρεις τον καλύτερο τρόπο για να ξεπεράσεις αυτό το χτύπημα, είτε αυτό σημαίνει να πάρεις ένα πολύτιμο μάθημα ζωής είτε απλά να αναπτύξεις μια αίσθηση προοπτικής.
Ο Freddie Beeson, από το Cheshire, το έκανε σίγουρα μετά από μια φρικτή πυρκαγιά στον κήπο, η οποία τον άφησε με το δέρμα «κρεμασμένο από το σώμα του». Ισχυρίζεται ότι το χιούμορ τον βοήθησε να ξεπεράσει το περιστατικό, καθώς οι φίλοι του τον ονόμασαν «Crispy» – πήγε ακόμη και σε πάρτι ντυμένος ως Freddy Krueger.
Μετά από 30 χειρουργικές επεμβάσεις, ένα κώμα τριών μηνών, μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή του και το ότι έπρεπε να μάθει να περπατάει και πάλι, ο Freddie δεν άφησε τη φωτιά να τον πάρει από κάτω.

Credit: Mercury Press
Ο 26χρονος έχυσε αυτό που νόμιζε ότι ήταν λάδι σε κάποιο ξύλο στον κήπο του, αν και αργότερα ανακάλυψε ότι ήταν αναμειγμένο με βενζίνη, δίνοντάς του 80% εγκαύματα όταν τυλίχτηκε στις φλόγες.
Κρατούσε το μπιτόνι των 25 λίτρων, στο οποίο είχε ρίξει το υγρό όταν εξερράγη, αναγκάζοντας τη μαμά του να τρέξει και να σώσει τη ζωή του.
Το μόνο μέρος του σώματος του που δεν ήταν παραμορφωμένο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπό του, που απέφυγε ένα μεγάλο μέρος της φωτιάς. Παρά το γεγονός ότι το δέρμα του κρέμασε, καθώς και τα παραμορφωμένα χέρια, κάθισε στο κατώφλι κάνοντας τσιγάρο πριν φτάσει το ασθενοφόρο.
«Εγώ έκαιγα κάποια σκουπίδια στο πίσω κήπο και είχα ένα μπιτόνι πετρελαίου», θυμάται.
«Αποδείχθηκε ότι κάποιος είχε βάλει βενζίνη σε αυτό και εξερράγη, βάζοντας φωτιά στον εαυτό μου και τον κήπο.»
Credit: Mercury Press
Προσθέτει: «Έπρεπε να επιστρέψω στο σπίτι ενώ καιγόμουν – η μαμά μου στάθηκε στην πίσω πόρτα, φωνάζοντας από μακριά.
«Απλά είπα ήρεμα: «Τύλιξε με στο χαλί, μαμά, και σβήσε με. Έκανε σαν υστερική.»
«Με τύλιξε και με έσβησε, και τότε περίμενα το ασθενοφόρο.»
«Κάθισα στο κατώφλι κάνοντας ένα τσιγάρο με το δέρμα μου να κρέμεται».
Ευτυχώς είναι άνετος με την κατάσταση και απολαμβάνει το νέο ψευδώνυμό του. Ισχυρίζεται ότι το γέλιο ήταν η καλύτερη θεραπεία γι ‘αυτόν, έστω κι αν αυτό του κόστιζε.

Credit: Mercury Press
«Ήμουν ούτως ή άλλως τέτοιος άνθρωπος,» λέει. «Οι άνθρωποι συγκλονίζονται όταν με βλέπουν, πήγα σε ένα rave party και κάποιος τύπος έκλαψε όταν με είδε – φορούσα μόνο ένα μπόξερ [ μπορούσε να δει τις ουλές μου].
«Αγόρασα τη μάσκα Freddy Krueger για τις αποκριές και πήγα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.»
«Δεν έχω δει ποτέ την ταινία Εφιάλτης Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες, αλλά οι άνθρωποι το αγάπησαν [τη στολή].
«Το ψευδώνυμό μου είναι« τραγανός ». Δεν με ενοχλεί».
Ακόμη και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια μιας εγχείρησης κινδύνευσε να πεθάνει και ότι η οικογένειά του ετοιμαζόταν να τον αποχαιρετήσουν, δεν τον αποθάρρυνε από το να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο.
«Μπήκα στο νοσοκομείο του Wythenshawe.»
«Μου είπαν ότι κινδύνευσα σοβαρά κατά τη διάρκεια μιας από τις 30 διαφορετικές επεμβάσεις που έκανα.
«Η οικογένειά μου κλήθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες για να πει αντίο, καθώς μια σπάνια μόλυνση μου έδινε πολύ μικρές πιθανότητες επιβίωσης».


Credit: Mercury Press
Συνέχισε: «Ήμουν σε κώμα τρείς μήνες και πέρασα τρεις μήνες μαθαίνοντας να περπατάω και να τρέφω τον εαυτό μου.»
«Είχα 80 %εγκαύματα. Τώρα έχω μόνο ένα δάχτυλο από τα δύο χέρια που λειτουργεί.»
«Οι άλλοι φοβούνται πολύ όταν με βλέπουν και λόγω του μοσχεύματος που είχα στα χέρια μου, μπορώ μόνο να κρατήσω με το αριστερό μου χέρι».
«Δεν μπορώ να δουλέψω σωστά γιατί δεν έχω μυς στα χέρια μου. Είμαι αναγκασμένος να είμαι σε μακροχρόνια αναρρωτική άδεια».
Παρά την επερχόμενη επέμβαση να ακρωτηριάσει ένα από τα δάχτυλά του, σχεδιάζει να διατηρήσει την άδεια οδήγησής του, αγοράζοντας ένα ειδικό όχημα κινητικότητας και εκπαίδευση για να γίνει οδηγός HGV.

Credit: ladbible.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr