Χαμός σήμερα στις λαϊκές: «Διαλύει» τον κόσμο η αστυνομία
Www.true.gr

Χαμός σήμερα στις λαϊκές: «Διαλύει» τον κόσμο η αστυνομία

Βγήκαν ξανά στους δρόμους οι Αθηναίοι παρά τις οδηγίες των ειδικών –  Δείτε εικόνες συνωστισμού σε Μετς, Παγκράτι, Γλυφάδα και Βαρβάκειο – «Διαλύει» τον κόσμο η αστυνομία

Ο καλός καιρός και τα τελευταία ψώνια για το Πασχαλινό τραπέζι έβγαλαν τους Αθηναίους στους δρόμους.

Στις λαϊκές αγορές σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, επικρατεί το αδιαχώρητο για πολλοστή φορά με τους δημότες να μην υπολογίζουν ούτε τον κορωνοιο ούτε τις αυστηρές συστάσεις προκειμένου να κρατούν τις αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του ιού.

Ο φακός του protothema.gr κατέγραψε απίστευτες εικόνες εν μέσω της πανδημίας στη λαϊκή αγορά στο Μετς με κόσμο που έσπευσε να κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το γιορτινό τραπέζι αψηφώντας τις υποδείξεις των ειδικών.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο Παγκράτι όπου θυμίζει μία κανονική ημερά..
Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπάθησαν να… διαλύσουν τον κόσμο που ψωνίζει φρούτα και λαχανικά ο ένας δίπλα στον άλλο.

Και στη Βαρβάκειο Αγορά όμως οι πολίτες καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλο ώστε να κάνουν τις απαραίτητες αγορές για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Παρά το γεγονός ότι το φετινό Πάσχα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει οι Αθηναίοι και φέτος έσπευσαν την τελευταία στιγμή για τα ψώνια τους με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές με κόσμο που αναμένει να μπει στην αγορά και να ψωνίσει για το γιορτινό τραπέζι.

Η πολυσύχναστη κρεαταγορά έχει προσαρμοστεί στις υπάρχουσες συνθήκες τοποθετώντας κάγκελα στην είσοδο. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι αρκετός κόσμος πήγε στην αγορά χωρίς να φοράει γάντια και μάσκες.

Δείτε εικόνες:Μετς
:

Μετς

IMG_5249
IMG_5247

Παγκράτι:

Αυτή την ώρα στο Παγκράτι η εικόνα θυμίζει μία κανονική ημερά. Αρκετός είναι ο κόσμος που έχει σπεύσει να κάνει τα τελευταία ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι αγνοώντας για ακόμη μία φορά τα τις οδηγίες των ειδικών.

received_2273826766258012

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπάθησαν να… διαλύσουν τον κόσμο που ψωνίζει φρούτα και λαχανικά ο ένας δίπλα στον άλλο.

Παγκράτι

received_665197954054497
IMG_20200417_122755

Βαρβάκειος:


IMG_5246
IMG_5245

Την ίδια ώρα, στα Νότια Προάστια της Αθήνας ο κόσμος ξεχύθηκε στις πλατείες. Στη Γλυφάδα, δημότες, παρά τις συστάσεις να μη συνωστίζονται απολαμβάνουν την ηλιόλουστη ημέρα στις πλατείες και στα παγκάκια της περιοχής.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr όχι μόνο δεν αποφεύγουν τον συνωστισμό αλλά έχουν αγνοήσει και την οδηγία να βγαίνουν δυο δυο.

Γλυφάδα


Ειδήσεις σήμερα: 

Μένουμε Σπίτι: Αυξήθηκε 100% η κατανάλωσή πασατέμπου και ποπ κορν

Bloomberg: Οι «ταπεινοί» Έλληνες δείχνουν στον κόσμο πώς να κουμαντάρει το «τέρας» της πανδημίας

«Επιχείρηση Πάσχα»: Αυστηρός έλεγχος στον κωδικό Β4 – 5.000 αστυνομικοί στους δρόμους

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr