Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Αποκαλύπτει τα Σημάδια που Δείχνουν ότι ο Σύντροφός σας Πιθανότατα σας Απατά. Αυτό με το Τηλέφωνο είναι Χαρακτηριστικό.
Www.true.gr

Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Αποκαλύπτει τα Σημάδια που Δείχνουν ότι ο Σύντροφός σας Πιθανότατα σας Απατά. Αυτό με το Τηλέφωνο είναι Χαρακτηριστικό.

Δεν είναι τόσο εύκολο να πιάσετε τον σύντροφο σας να σας απατά. Προσέξτε όμως γιατί εσείς οι ίδιοι μπορεί να κινήσετε υποψίες, με τις δικές σας ανασφάλειες, την παράνοια ή απλά με κάποιες περίεργες διαφορές στη συμπεριφορά σας.

Αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο για κάποιον να γνωρίζει πότε του συμβαίνει. Αλλά αν υπάρχει ένας που έχει πολλές πιθανότητες να ανακαλύψει τα σημάδια απιστίας, αυτός είναι κάποιος σαν τον David King.

Ο King έχει 20 χρόνια εμπειρίας ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ και είναι σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της «Lipstick Investigations». Η κύρια υπηρεσία της εταιρείας του είναι η συγκέντρωση οπτικής τεκμηρίωσης για την απιστία.

«Θα υποστηρίξω πάντα τη διαίσθηση μιας γυναίκας», είπε σε συνέντευξή του. «Υπάρχει κάτι στο μυαλό τους που τους κάνει να έχουν δίκιο τις περισσότερες φορές.»

«Εκτός από τη διαίσθηση, βέβαια, υπάρχουν κάποιες προειδοποιητικές ενδείξεις που μπορεί να υποδηλώνουν ότι ο σύντροφος σας είναι άπιστος, βασισμένος στην εμπειρία μου και την έρευνα μου», είπε ο King.Οι εμπειρογνώμονες της εταιρείας λένε ότι οι αριθμοί των άπιστων ανδρών και των γυναικών είναι σχεδόν ομοιόμορφος, αλλά οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταλάβουν τις διαφορές συμπεριφοράς.

Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας τους είναι γυναίκες που επιδιώκουν να καταλάβουν εάν οι σύζυγοι τους έχουν μυστικά από αυτές.

Οι άνδρες αρχίζουν να προσέχουν τον εαυτό τους. Βάζουν κολόνια και ξυρίζονται πιο τακτικά και ντύνονται λίγο καλύτερα. Η αλλαγή της εμφάνισης είναι γενικά συχνό φαινόμενο.», δήλωσε ο David.Και συνεχίζει: «Η υπόνοια ξεκινά να έρχεται μέσα στην τεχνολογία. Μπορεί να δείτε ένα μήνυμα στο κινητό του συντρόφου σας που μοιάζει λίγο περίεργο, ή ότι ο ίδιος είναι πιο προστατευτικό με το τηλέφωνό του. Μπορεί να έχει βάλει κωδικό πρόσβασης σε αυτό, ενώ ποτέ δεν το είχε κάνει πριν».

«Εάν οι άνδρες είναι ένοχοι, αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως οργή. Οι σύζυγοι συχνά εκδηλώνουν θυμό σε μια σχέση και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως ένας τρόπος να βγούνε από το σπίτι. Θα γυρίσουν αργά στο σπίτι ή θα βγουν χωρίς εκείνη, όταν πριν πήγαιναν παντού μαζί.», δήλωσε ο David.

Ο ρόλος του ερευνητή είναι να τα εντοπίσει στο ψέμα, συνήθως μέσω επιτήρησης, χρησιμοποιώντας ιατροδικαστικά εργαλεία, κρυφές κάμερες και εξοπλισμό νυχτερινής όρασης. Ο David πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» και σπάνια έχουν αποτελέσματα που περιμένουν.

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr