98χρονη μαμά, μετακομίζει σε γηροκομείο για να φροντίσει τον 80χρονο γιο της επειδή «δεν σταματάς ποτέ να είσαι μαμά»
Www.true.gr

98χρονη μαμά, μετακομίζει σε γηροκομείο για να φροντίσει τον 80χρονο γιο της επειδή «δεν σταματάς ποτέ να είσαι μαμά»

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από την αγάπη μεταξύ μιας μητέρας και του παιδιού της, και αυτή η ιστορία είναι το τέλειο παράδειγμα του πόσο ισχυρή είναι αυτή η σχέση.

Η Ada Keating, 98 ετών, μετακόμισε σε ένα γηροκομείο στο Moss View στη Λίβερπουλ, για να βρεθεί μαζί με το μεγαλύτερο γιο της Tom, ηλικίας 80 ετών ώστε να τον φροντίσει.

Η Ada και ο τελευταίος σύζυγός της Χάρι, είχαν τέσσερα παιδιά – τους Tom, Barbara, Margi και Janet, που πέθαναν στα 13.

Πριν από τη συνταξιοδότησή του, ο Tom εργάστηκε ως ζωγράφος και διακοσμητής στις υπηρεσίες κτιρίου HE Simm και στη συνέχεια στην Prescot Road. Ο Tom έγινε κάτοικος του Moss View το 2016, επειδή χρειάζονταν περισσότερη υποστήριξη.Η Ada και ο γιος της είναι αχώριστοι και αγαπούν να περνάνε χρόνο μαζί. Λέω καληνύχτα στον Tom, στο δωμάτιό του κάθε βράδυ και το πρωί καλημέρα», είπε η Ada, πρώην βοηθός νοσοκόμου.

Ο Tom είναι ευχαριστημένος με το πώς κινούνται τα πράγματα. «Είναι πολύ καλά εδώ και χαίρομαι που βλέπω τη μαμά μου τώρα που ζει εδώ. Είναι πολύ καλό να με φροντίζει. Μερικές φορές, μου λέει: «Πρόσεχε τον εαυτό σου!»

«Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε τον ισχυρό δεσμό του Tom με την Ada και είμαστε τόσο ευτυχείς που μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε και τις δύο ανάγκες», δήλωσε ο διευθυντής της εγκατάστασης Philip Daniels.«Είναι πολύ σπάνιο να δούμε μαζί μητέρες με τα παιδιά τους στο ίδιο σπίτι φροντίδας και σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το χρόνο τους όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστό».

Όπως είπε και η Ada, «Δεν σταματάς ποτέ να είσαι μαμά».

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που άφησαν σχόλια για τον ισχυρό αυτό δεσμό μεταξύ μάνας και γιού. Μερικά από αυτά ήταν: «Η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της, δεν μοιάζει με καμία άλλη. Αυτή η ιστορία μας κάνει όλους χαρούμενους!»

«Αυτό ακριβώς σημαίνει «μαμά», όποια και αν είναι η ηλικία του παιδιού της. Πάντα θα το βλέπει σαν το μωρό της και δεν θα αφήνει κανένα να χαλάσει αυτή τη σχέση».

Credit: boredpanda.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr