Το 90% των Ανθρώπων Δεν Μπορεί να Καταλάβει Τι Βλέπει σε Αυτή τη Φωτογραφία. Δεν Πάει το Μυαλό σας.

Τα φίδια είναι γνωστά για την ευκολία με την οποία καταπιnούν ολόκληρο το αρπακτικό τους, αλλά για ένα άτυχο φίδι μάλλον άλλαξαν οι ρόλοι.

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έμειναν άφωνα τις τελευταίες ημέρες με τους χρήστες που μοιράζονται την ασυνήθιστη εικόνα που απεικονίζει την κραυγή του ερπετού καθώς ένας μεγάλος πράσινος βάτραχος το καταβροχθίζει.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η λήψη πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία, παρόλο που ο φωτογράφος πίσω από αυτήν δεν είναι ακόμη γνωστός. Η εικόνα, η οποία πιστεύεται ότι είναι αρκετά παλιά, επανεμφανίστηκε επανειλημμένα και δημιούργησε μια χιουμοριστική συνέχεια.

Δείχνει ένα μικρό ανοικτό στόμα που εξαφανίζεται κάτω από το λαιμό ενός μεγαλύτερου πράσινου βατράχου.

Με χιουμοριστική διάθεση, άλλες εικόνες δείχνουν τον ηθοποιό Keanu Reeves μέσα στο στόμα του βάτραχου. Άλλες δείχνουν την εσωτερική όψη των βατράχων που παριστάνονται με ένα χαρακτήρα από τη Disney και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump που αναδύεται από το στόμα του.

Η αρχική εικόνα έχει ξαναγίνει και πάλι δημοφιλής τις τελευταίες ημέρες, αφού ένας χρήστης του Reddit τη δημοσίευσε στο site με τη λεζάντα «Μια τελευταία κραυγή πριν από την άβυσσο.»

Καθώς η εικόνα έχει προβληθεί ηλεκτρονικά πριν από αυτή τη δημοσίευση, η αξιοπιστία της δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Julie-Anne O’Neill δήλωσε: «Πρόκειται για ένα Αυστραλό Πράσινο Βάτραχος που τρώει ένα Καφέ Φίδι. Πριν από αυτή τη λήψη, πίστευα ότι έτρωγαν μόνο έντομα.»

Το αυστραλιανό καφέ φίδι είναι ιδιαίτερα δηλητηριώδες. Οι πράσινοι βάτραχοι της Αυστραλίας αναπτύσσονται σε μήκος περίπου 12 εκατοστών, ενώ το καφέ φίδι μπορεί να φτάσει σε μέσο μήκος 1,5 μέτρα.

Υποθέτοντας ότι η εικόνα δεν είναι προϊόν έξυπνου ψηφιακού τεχνάσματος, το φίδι θα πρέπει να είναι μικρό σε ηλικία. Ωστόσο, δεν είναι ανήκουστο για έναν Πράσινο Βάτραχο να έχει ένα τέτοιο γεύμα.

Credit: dailymail.co.uk