9 Πίνακες – Οδηγοί, για Τέλειο Ντύσιμο. Δείτε Τι Παπούτσι Ταιριάζει με το Κάθε Ντύσιμο.

Όταν έχεις πάρα πολλές επιλογές, μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο να διαλέξεις την τέλεια εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι πλέον μπορείς να φορέσεις σχεδόν οτιδήποτε, θα πρέπει και πάλι να ακολουθείς κάποιους απλούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις το σου και θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

Έτσι, σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικούς χρωματικούς κανόνες που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε περίπτωση και ρούχο.

Λευκό παντελόνι

Το λευκό είναι η συμπαντική βάση που ταιριάζει με τα πάντα. Ωστόσο, είναι λάθος να συνδυάζετε ένα λευκό παντελόνι με μαύρα παπούτσια.

Γκρι παντελόνι

Το γκρι ταιριάζει με τα πάντα. Είναι πολύ βολικό και θα σας κάνει να φαίνεστε στιλάτη χωρίς πολύ προσπάθεια.

Μαύρο παντελόνι 

Πολλοί πιστεύουν πως το μαύρο ταιριάζει με τα πάντα. Αλλά δεν ταιριάζουν τα πάντα με το μαύρο! Όπως ήδη είπαμε, μην συνδυάζετε μαύρα ρούχα με άσπρα παπούτσια. Το ίδιο ισχύει και για τις αποχρώσεις του καφέ.


Θα υπάρχει δυσαρμονία γιατί το μαύρο είναι πιο πολύ «επαγγελματικό» χρώμα ενώ το καφέ πιο καθημερινό. Εάν θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα, διαλέξτε φωτεινά χρώματα.

Μπεζ παντελόνι

Όταν φοράτε ένα παντελόνι στο χρώμα του δέρματος, προσπαθήστε να το συνδυάσετε με παπούτσια σε φωτεινά χρώματα. Μην φοράτε μαύρα παπούτσια γιατί θα δημιουργήσει μία πολύ έντονη αντίθεση.

Ανοιχτό καφέ παντελόνι

Αποφύγετε τα μαύρα και τα γκρι παπούτσια. Πειραματιστείτε όμως με πράσινα ή κόκκινα και διαλέξτε την απόχρωση που σας αρέσει καλύτερα.

Σκούρο καφέ παντελόνι 

Είναι ένα πολύ δύσκολο χρώμα. Αποφύγετε το γκρι και το μαύρο όπως και όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου και του μοβ. Μία καλή λύση θα ήταν το πράσινο ή το σκούρο μπλε.


Μπλε παντελόνι 

Οι αποχρώσεις του τζιν, είτε σκούρες, είτε πιο φωτεινές, ταιριάζουν με τα πάντα.

Πράσινο, λαδί, χακί

Στην περίπτωση αυτή, το μόνο χρώμα που θα πρέπει να αποφύγετε είναι το πράσινο. Πειραματιστείτε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας!

Κόκκινο και οι αποχρώσεις του

Ένα κόκκινο παντελόνι ταιριάζει με πολλά χρώματα, εκτός από το μοβ και το σκούρο καφέ. Μπορείτε να δοκιμάσετε πράσινα ή μπλε παπούτσια για να κάνετε πιο φωτεινή την εμφάνισή σας. Εάν θέλετε κάτι πιο κλασσικό, δοκιμάστε γκρι.

Credit: brightside.me