9 πανέξυπνα Κόλπα που θα σας βοηθήσουν να λύνετε Μόνοι σας ΟΛΑ τα προβλήματα με την Τουαλέτα
Www.true.gr

9 πανέξυπνα Κόλπα που θα σας βοηθήσουν να λύνετε Μόνοι σας ΟΛΑ τα προβλήματα με την Τουαλέτα

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να λύσετε όλα τα συνηθισμένα προβλήματα με την τουαλέτα.

Το καλύτερο είναι πως δεν θα χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι για να αγοράσετε κάτι καινούργιο και όλες οι λύσεις είναι πολύ οικονομικές!

1. Καθαρίστε την λεκάνη χωρίς βούρτσα

Είναι αναπόφευκτο να γεμίσει η λεκάνη λεκέδες. Το Kool-Aid είναι ιδανικό για τον καθαρισμό της λεκάνης και δεν περιέχει βλαβερά χημικά. Ρίξτε την σκόνη στην λεκάνη και αφήστε την για όλο το βράδυ πριν πατήσετε το καζανάκι το πρωί.

2. Αδύναμο καζανάκι

Απλά πρέπει να βρείτε το φλοτέρ στο καζανάκι και να το βάλετε σε ψηλότερο σημείο ώστε να γεμίζει με περισσότερο νερό το δοχείο.

3. Σπασμένη λαβή


Η λαβή από το καζανάκι θα φθαρεί με τον καιρό. Απλά σηκώστε το καπάκι του δοχείου και σφίξτε την βίδα στο πίσω μέρος.

4. Ξεβουλώστε τους σωλήνες

Συνδυάστε ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων και ρίξτε το μείγμα στην λεκάνη. Αφήστε το για τουλάχιστον μία ώρα και μετά τραβήξτε το καζανάκι.

5. Βρείτε την διαρροή

Εάν πιστεύετε πως υπάρχει διαρροή στο καζανάκι, χρησιμοποιήστε χρωστική φαγητού για να δείτε αν όντως υπάρχει. Ρίξτε μερικές σταγόνες στο δοχείο και περιμένετε για 15 λεπτά. Εάν δείτε το νερό της λεκάνης να αλλάζει χρώμα, τότε έχετε διαρροή.

6. Σπατάλη νερού

Βάλτε ένα μικρό μπουκάλι γεμάτο με άμμο ή πέτρες στο δοχείο από το καζανάκι ώστε να μην σπαταλάτε νερό κάθε φορά που πατάτε καζανάκι, χωρίς να μειώνετε η πίεση.


7. Διαρροή νερού

Μπορείτε να πάτε σε ένα κατάστημα με υδραυλικά και να πάρετε ένα ανταλλακτικό. Κλείστε το νερό, πατήστε το καζανάκι, και ακολουθήστε τις οδηγίες στο πίσω μέρος της συσκευασίας για να διορθώσετε το πρόβλημα!

8. Οσμή υπονόμου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε την λεκάνη σας να μυρίζει όμορφα. Ένας εύκολος τρόπος είναι να ρίχνετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο στο δοχείο από το καζανάκι.

9. Ξεβουλώστε την λεκάνη

Κάθε λεκάνη θα βουλώσει κάποια στιγμή. Εάν είναι γεμάτη νερό, αδειάστε το μισό ή γεμίστε μέχρι την μέση εάν είναι άδεια. Καλύψτε με την βεντούζα, πιέστε προς τα κάτω και τραβήξτε.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr