9 Κρυφές Λειτουργίες των Smartphone που δεν Φανταζόμασταν ότι Υπάρχουν. Αυτή με τον Κωδικό Wi-Fi θα σας Λύσε τα Χέρια.
Www.true.gr

9 Κρυφές Λειτουργίες των Smartphone που δεν Φανταζόμασταν ότι Υπάρχουν. Αυτή με τον Κωδικό Wi-Fi θα σας Λύσε τα Χέρια.

Όλοι είμαστε έμπειροι χρήστες κινητών αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζουμε όλα τα κόλπα και τις λειτουργίες επειδή όσο περνάει ο καιρός, γίνονται συνεχώς και πιο πολύπλοκα.

Παρακάτω θα δείτε μερικά χρήσιμα κόλπα για κινητά με Android και iOS που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε καλύτερα το κινητό σας:

9. Μπλοκάρετε διαφημίσεις

Ο πιο γρήγορος και απλός τρόπος είναι να ανοίξετε την λειτουργία πτήσης. Ωστόσο, όταν είστε στην λειτουργία αυτή, δεν θα μπορείτε να δέχεστε ή να κάνετε κλήσεις.

8. Κωδικοί για το Wi-Fi

Κάθε φορά που συνδέεστε σε ένα νέο Wi-Fi, το κινητό σας καταγράφει τον κωδικό αλλά εσείς δεν μπορείτε να τον δείτε στην οθόνη. Υπάρχει όμως μία εφαρμογή που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας δείχνει όλους τους κωδικούς που έχετε χρησιμοποιήσει.

7. Λειτουργία επισκέπτη για Android

Εάν δεν θέλετε να έχει άλλος πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ενώ χρησιμοποιεί το κινητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία επισκέπτη. Για να την ενεργοποιήσετε, πατήστε το εικονίδιο του χρήστη στην πάνω δεξιά γωνιά στο μενού των ρυθμίσεων και πατήστε μετά την επιλογή του επισκέπτη.


6. Μυστικοί κωδικοί για το iPhone

Για να πάρετε με απόκρυψη, γράψτε πριν τον αριθμό, τον αριθμό *#31# και πάρτε τηλέφωνο. Έτσι, οι άλλοι δεν θα βλέπουν τον αριθμό σας όταν τους παίρνετε.

5. Χρονόμετρο για την μουσική

Αυτή η λειτουργία των iOS είναι πολύ καλή για όσους ακούν μουσική πριν τον ύπνο. Απλά ρυθμίστε τον χρονοδιακόπτη και όταν φτάσει σε εκείνο το σημείο, θα σταματήσει να παίζει η μουσική.

4. Βγάλτε φωτογραφίες ενώ τραβάτε βίντεο

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε την βιντεοσκόπηση στο iPhone εάν θέλετε να βγάλετε μία φωτογραφία. Απλά πατήστε το κουμπί της κάμερας που εμφανίζεται στην οθόνη.


3. Κοινοποιήστε κάτι άμεσα

Μπορείτε να το κάνετε εύκολα από το κινητό σας. Απλά πατήστε το κουμπί κοινοποίησης σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

2. Πληκτρολόγιο και ποντίκι

Το Android υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμο εάν η οθόνη σας έχει χαλάσει ή θέλετε να γράψετε μεγάλο κείμενο. Απλά βάλτε ένα πληκτρολόγιο ή ένα ποντίκι πάνω στην συσκευή σας με ένα καλώδιο USB.

1. Οθόνη κλειδώματος – Κωδικός χρόνου

Αυτό είναι μία εφαρμογή για Android που κάνει το κινητό να έχει ως κωδικό την τρέχουσα ώρα. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κάποιος έχει δει τον κωδικό σας.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr