9 Καταπληκτικές Χρήσεις του Αλουμινόχαρτου που Ελάχιστοι Γνωρίζουν. Την 2η θα την Λατρέψουν οι Γυναίκες.

Το αλουμινόχαρτο έχει κάποιες εκπληκτικές χρήσεις και έξω από τα τείχη της κουζίνας σας.

Από το καθάρισμα των ασημικών, μέχρι την ενδυνάμωση του σήματος του WiFi, αυτό το προϊόν έχει κάποιες χρήσεις που σίγουρα δεν έχετε ακούσει!

1. Ο στατικός ηλεκτρισμός στα ρούχα μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός. Τρίψτε μπάλες αλουμινόχαρτου για να τον εξαφανίσετε μια για πάντα.

2. Βάζοντας αλουμινόχαρτο μπορείτε να μετατρέψετε τις μπαταρίες AAA σε AA!

3. Εάν βιάζεστε και πρέπει οπωσδήποτε να σιδερώσετε κάποιο ρούχο, γλιτώστε χρόνο βάζοντας διπλωμένο αλουμινόχαρτο μέσα του για να γίνουν και οι δύο πλευρές ταυτόχρονα.

4. Τα ψαλίδια θα σταματήσουν να κόβουν μετά από καιρό. Αντί να τα πετάξετε, κόψτε λίγο αλουμινόχαρτο. Αυτό θα αυξήσει την ζωή τους.

5. Το αργό ίντερνετ μπορεί να μας κάνει έξω φρενών. Τοποθετώντας όμως ένα ορθογώνιο κομμάτι από αλουμινόχαρτο πίσω από το router θα καταφέρουμε να αυξήσουμε τις ταχύτητες.

6. Βάλτε λίγο αλουμινόχαρτο κάτω από τα έπιπλα αν θέλετε να τα μετακινήσετε, γιατί έτσι θα γλιστράνε πιο εύκολα.

7. Βάλτε τα ασημικά σας μέσα σε αλουμινόχαρτο. Προσθέστε μαγειρική σόδα, αλάτι και βραστό νερό. Αυτό θα τα κάνει να βρουν την χαμένη τους λάμψη.

8. Σε όλους αρέσουν τα μπισκότα με διασκεδαστικά σχήματα. Λυγίστε, διπλώστε και δώστε σχήμα στο αλουμινόχαρτο έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε την ζύμη.

9. Το να αφήσετε μία πλαστική συσκευασία ανοιχτή δεν είναι καλό για το φαγητό. Εάν δεν έχετε πώς να την κλείσετε, κόψτε μία λωρίδα από αλουμινόχαρτο και βάλτε την στο άνοιγμά της. Περάστε από πάνω με το σίδερο και θα είναι προστατευμένη και σφραγισμένη.

Πηγή