9 Έξυπνα Κόλπα για το Σουτιέν που Κάθε Γυναίκα που Προσέχει τον Εαυτό της, Πρέπει να Γνωρίζει!
Www.true.gr

9 Έξυπνα Κόλπα για το Σουτιέν που Κάθε Γυναίκα που Προσέχει τον Εαυτό της, Πρέπει να Γνωρίζει!

Το σουτιέν είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ντουλάπας μίας γυναίκας. Είναι μαζί μας σχεδόν κάθε μέρα και η διάθεση και η αυτοπεποίθησή μας εξαρτάται από αυτό.

Συγκεντρώσαμε κάποιες συμβουλές για το πώς να νιώθετε άνετα φορώντας αυτό το εσώρουχο και να το χρησιμοποιήσετε στο έπακρο.

Για να μην πέφτει

Τα στράπλες σουτιέν πέφτουν προς το στομάχι ή δεν υποστηρίζουν καλά το στήθος και αυτό είναι πολύ ενοχλητικό. Βάλτε ένα λουρί στο πίσω μέρος του σουτιέν, περάστε το κάτω από το στήθος και δέστε το στην άλλη πλευρά. Τώρα, θα είναι πολύ πιο σταθερό ότι και αν κάνετε.

Το μυστικό της τέλειας ανόρθωσης

Κολλήστε τα ειδικά αυτοκόλλητα διαγωνίως αντί για οριζόντια – από την κάτω και πλάγια πλευρά κάθε στήθους.

Εάν οι τιράντες σας ερεθίζουν

Βάλτε ειδικό επίθεμα σιλικόνης για να μην ερεθίζεται το δέρμα. Γενικά, αυτό είναι σημάδι πως το σουτιέν είναι πολύ σφιγμένο και πως όλο το βάρος πέφτει στις τιράντες.


Κάντε ένα στράπλες σουτιέν πιο άνετο

Το να επιλέξετε το κατάλληλο σουτιέν για ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη δεν είναι εύκολο. Μία πολύ καλή λύση είναι να κόψετε το μπροστινό μέρος του σουτιέν και να το ράψετε κατευθείαν πάνω στο φόρεμα.

Πώς να προσαρμόσετε τις τιράντες

Η βέλτιστη υποστήριξη υπάρχει όταν μπορείτε να χωρέσετε δύο δάχτυλα κάτω από τις τιράντες.

Για να ανασηκώσετε το στήθος σας

Εάν το σουτιέν σας δεν σας στηρίζει αρκετά, απλά σταυρώστε τις τιράντες στην πλάτη σας.


Πώς να βελτιώσετε ένα δαντελωτό σουτιέν

Αυτά τα εσώρουχα είναι πολύ άνετα γιατί δεν έχουν μπανέλες. Ωστόσο, δεν δίνουν καθόλου όγκο στο στήθος. Για να λύσετε το πρόβλημα αυτό, βάλτε μέσα ένθετα από μαγιό και στερεώστε τα με κολλητική ταινία.

Εάν υπάρχουν κενά

Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, στερεώστε τις άκρες του πουκάμισου ανάμεσα στα κουμπιά με κολλητική ταινία διπλής όψεως.

Άνετος τρόπος για να αποθηκεύετε τα σουτιέν

Ένας πολύ καλός τρόπος να αποθηκεύσετε τα σουτιέν είναι χρησιμοποιώντας μία απλή κρεμάστρα. Έτσι, δεν θα χάσουν το σχήμα τους και θα είναι πάντα εύκαιρα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr