8χρονος body builder που έγινε διάσημος το 2000, μεγάλωσε και δεν θυμίζει σε τίποτα τον μικρό εαυτό του
Www.true.gr

8χρονος body builder που έγινε διάσημος το 2000, μεγάλωσε και δεν θυμίζει σε τίποτα τον μικρό εαυτό του

8χρονος body builder: Πολύ καιρό πριν εμφανιστεί στη ζωή των ανθρώπων, το διαδίκτυο, υπήρχε ένα γεγονός, το οποίο ήταν ιδιαίτερο. Πριν την ενημέρωση μέσω ίντερνετ, ο Richard Sandrak ήταν κάτι μοναδικό, κάτι πρωτοφανές, κάτι σπάνιο για εκείνη την εποχή. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως αποτέλεσε τον πρώτο body builder μικρής ηλικίας.

 

8χρονος body builder: Ακολουθεί μία φωτογραφία, η οποία δείχνει πώς είναι σήμερα, ο «Μικρός Ηρακλής

Αυτό, το περιστατικό, με τον «Μικρό Ηρακλή» συνέβη πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Συγκεκριμένα, ο «Μικρός Ηρακλής» έκανε την εμφάνισή του στις αρχές του 2000. Όπως ήταν φυσικό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολήθηκαν αρκετά μαζί του. Ωστόσο, ο λόγος ήταν προφανής, καθώς ο Richard Sandrak ήταν ιδιαίτερα γυμνασμένος και φουσκωτός για την ηλικία του. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί εύκολα, ο καθένας, αν παρακολουθήσει τη φωτογραφία, η οποία βρίσκεται παρακάτω:


8χρονος body builder: Ακολουθούν δύο φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν πώς είναι σήμερα, ο «Μικρός Ηρακλής»

 


Τα χρόνια έχουν περάσει και ο «Μικρός Ηρακλής» βρίσκεται σήμερα στην ηλικία των είκοσι οκτώ ετών. Πολλοί αναρωτιούνται για το πώς μπορεί να είναι σήμερα εξωτερικά, ο Richard Sandrak. Αν έχετε κι εσείς περιέργεια, απλά δείτε την ακόλουθη φωτογραφία:

8χρονος body builder: Ακολουθεί βίντεο, το οποίο δείχνει πώς είναι σήμερα, ο «Μικρός Ηρακλής»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr