8 Σημαντικά Πράγματα που Καταλαβαίνουν οι Άνθρωποι μετά τον Χωρισμό. Το 3ο θα σας Προβληματίσει!

Οι περισσότερο άνθρωποι στον κόσμο έχουν βρεθεί στην θέση όπου πρέπει να ξεπεράσουν έναν χωρισμό.

Αφού χωρίσουμε όμως αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πολλά πράγματα:

1. Δεν έγινε και κάτι τόσο τραγικό.

Αρχικά θα νιώθεις άσχημα, θα υποφέρεις και θα σκέφτεσαι όλα όσα περάσατε μαζί. Δεν θα έχεις όρεξη και θα χάσεις τον ύπνο σου. Αλλά αργά ή γρήγορα θα προχωρήσεις.

Οι πρώτες 90 μέρες του χωρισμού είναι οι πιο δύσκολες. Καλό θα ήταν να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από όσα σας πληγώνουν και δώστε βάση στην εμφάνιση και την υγεία σας.

2. Γνωρίζατε ελάχιστα για τον εαυτό σας.  

Σε σχέσεις πολλές φορές κάνουμε τόσους συμβιβασμούς που στο τέλος ξεχνάμε τι πραγματικά θέλουμε και ποιοι είμαστε.

Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους συντρόφους μας οπότε κάνουμε αυτά που θέλουν, σε μέρη που εκείνοι επιλέγουν. Τώρα, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

3. Θα έχετε την ησυχία σας. 

Είναι μία καλή ευκαιρία να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να αναπνεύσετε και να κοιτάξετε τριγύρω. Θα καταλάβετε καλύτερα τι πραγματικά θέλετε.

4. Είναι καλύτερο να είσαι ελεύθερος παρά μόνος σε μία σχέση. 

Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι μένουν στην σχέση τους είναι ο φόβος του να μείνουν μόνοι. Το να είσαι μόνος δεν είναι το ίδιο με το να νιώθεις μοναξιά. Δεν είναι μία ασθένεια που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Είναι μία ευκαιρία να μάθεις τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που θέλεις.

5. Για να βρεις το «κατάλληλο άτομο» θα πρέπει πρώτα να αφήσεις το «λάθος άτομο.»  

Πριν ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, είναι σημαντικό να έχεις ξεμπερδέψει με το παρελθόν σου. Αλλιώς, ο νέος σύντροφός σου δεν θα μπορέσει να βρει μία θέση στην ζωή σου.

6. Τώρα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. 

Τώρα είναι η ευκαιρία να κυνηγήσεις τα όνειρα που είχες βάλει σε δεύτερη προταιρεότητα. Τίποτα δεν σε περιορίζει και μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

7. Πρέπει να είσαι γεμάτος για να είσαι χαρούμενος με κάποιον άλλο. 

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε αλλά είναι πιο σημαντικό να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Πείτε φωναχτά τις σας ανησυχεί και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο καλά.

8. Δεν θα καταφέρεις να βρεις ένα νέο άτομο πριν καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι.  

Όταν οι άνθρωποι εκφράζονται καλά, νιώθουν χαρούμενοι με τον εαυτό τους. Το ίδιο συμβαίνει και με την εμφάνιση. Οπότε, απολαύστε την ελευθερία σας και πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας.

Πηγή