8 έξυπνοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την πρέσα μαλλιών

Όλοι ξέρουν ότι η πρέσα μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας σούπερ κομψά, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα.Μπορείτε να κάνετε κύματα, μπούκλες – ακόμη και να σιδερώσετε τον γιακά του πουκάμισου – όλα χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες πρέσες ισιώματος σας.

1 Αποκτήστε μπούκλες που μοιάζουν εντελώς φυσικές
https://www.youtube.com/watch?v=crN5Wt7OI1Y

Αν θέλετε χαλαρές, φυσικές μπούκλες αντάξιες ενός αγγέλου του Τσάρλυ , τα μόνα εργαλεία που θα χρειαστείτε είναι η πρέσα ισιώματος,μια χτένα και ένα καλό σπρέι θερμότητας προστατευτικό για να κρατήσει τα μαλλιά σας υγιή και απαλά.

2 Beachy κύματα.
https://www.youtube.com/watch?v=0e3-1R7pOzI
Ποιος δεν αγαπά το surfer chic στυλ ; Δημιουργήστε σέξι κύματα χρησιμοποιώντας την πρέσα – και όλα αυτά χωρίς τον άνεμο και την άμμο της πραγματικής παραλίας!

3 Curl κοντά μαλλιά

https://www.youtube.com/watch?v=D8GXjIOfxWM
Θέλετε μπούκλες σε λιγότερο από δέκα λεπτά; Εάν έχετε μαλλιά μέχρι τους ώμους , χρησιμοποιώντας τα τυπικά μπικουτί μπορεί να είναι δύσκολο – ειδικά αν θέλετε μεγάλες, χαλαρές μπούκλες.. Χρησιμοποιήστε την πρέσα για μοναδικές μπούκλες!

4 Σιδερώστε τον γιακά σας χωρίς καν να βγάλετε το πουκάμισο σας.

Αν βιάζεστε και ξαφνικά συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ένα τσαλακωμένο γιακά, δεν χρειάζεται να βγάλετε το πυκάμισο για να το σιδερώσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζεστάνετε την πρέσα σας και να την περάσετε πάνω από τον γιακά.

5 Ελαφρώς σπαστά μαλλιά

6 Έντονες μπούκλες.

Τυλίξτε τμήματα των μαλλιών σας γύρω από αλουμινόχαρτο, και περάστε κάθε κομμάτι με την πρέσα.Απλά φροντίστε να χρησιμοποιείτε πάντα ένα προστατευτικό θερμότητας, αν δεν θέλετε να κάψετε τα μαλλιά σας.

7 Πανέμορφα κυματιστά μακριά μαλλιά.

Έτοιμες για δύο λεπτά που θα αλλάξουν τα μαλλιά σας; Χωρίστε και στρίφτε τα μαλλιά σας και στη συνέχεια, περάστε με την πρέσα προς τα κάτω. Μπορείτε επίσης να κάνετε πλεξούδα τα μαλλιά σας και στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε την πρέσα για να ρυθμίσετε τα κύματα.

8 εντελώς ίσια μαλλιά

Και φυσικά τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε τέλεια με την πρέσα?Το τέλειο ίσιωμα!

πηγή: daddy-cool.gr