Ξεχάστε ότι Ξέρατε... Αυτά είναι τα Πιο Όμορφα κορίτσια στον Κόσμο και είναι Μόνο 7χρονών... Πανομοιότυπες δίδυμες.
Www.true.gr

Ξεχάστε ότι Ξέρατε… Αυτά είναι τα Πιο Όμορφα κορίτσια στον Κόσμο και είναι Μόνο 7χρονών… Πανομοιότυπες δίδυμες.

Μία μητέρα 7χρονων πανομοιότυπων διδύμων τα μετατρέπει σε αστέρια μόλις 7 μήνες αφού άνοιξε έναν λογαριασμό στο Instagram για εκείνα.

Η  Leah Rose και η Ava Marie, που είναι από το Λος Άντζελες, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 139,000 ακολούθους αφού η μητέρα τους άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες τους στο Instagram τον Ιούλιο.

Πλέον, έχουν υπογράψει συμβόλαιο με δύο πρακτορεία μοντέλων και κλείνουν δουλειές με παιδικές μάρκες και περιοδικά αφού η μητέρα τους τους πρότεινε να δοκιμάσουν το μόντελινγκ.Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έκαναν έξι δουλειές μέσα σε μία εβδομάδα και σύμφωνα με την μητέρα τους «λάτρεψαν την κάθε στιγμή!»

Οι περισσότεροι έχουν ερωτευτεί τα κορίτσια και τα θεωρούν ‘τα πιο όμορφα κορίτσια του κόσμου.’ Ωστόσο, κάποιοι εξέφρασαν ανησυχίες επειδή φοράνε μακιγιάζ σε διάφορες εικόνες.

Οι αδερφές δεν είναι τα μοναδικά μοντέλα στην οικογένεια, καθώς η μητέρα τους έχει ανοίξει λογαριασμό στο Instagram και για τον αδερφό τους, Chase Robert. Έχει γραφτεί στο ίδιο πρακτορείο με τις αδερφές του, παρόλο που τον ακολουθούν μόλις 2,000 άτομα.Η μητέρα τους είχε γράψει για πρώτη φορά τα κορίτσια ως μοντέλα όταν ήταν 6 μηνών αλλά κατάλαβε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, όταν τα κορίτσια έγιναν 7 στις 7/7/17, το είδε σαν καλό οιωνό.

«Αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά. Τα κορίτσια είναι διαφορετικά. Έχουν επιτέλους δική τους προσωπικότητα. Λατρεύουν να είναι το κέντρο της προσοχής.»

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr