75χρονη Γιαγιά σε αναπηρική καρέκλα πέφτει από τις Κυλιόμενες Σκάλες. Δυστυχώς η Συνέχεια είναι ακόμα πιο Σοκαριστική.

Μια οικογένεια έκανε μήνυση στην Alaska Airlines, αφού μια ανάπηρη 75χρονη γιαγιά υπέστη μια πτώση σε μια κυλιόμενη σκάλα του αεροδρομίου του Πόρτλαντ τον Ιούνιο και αργότερα πέθανε.

Το βίντεο συνέλαβε τη στιγμή που η Μπερνίκι Κέκονα, που κάθονταν σε αναπηρική καρέκλα, έπεσε από την κυλιόμενη σκάλα και προσγειώθηκε με τη βαριά καρέκλα από πάνω της.

Μετά την πτήση της από τη Χαβάη που προσγειώθηκε στο Πόρτλαντ τον Ιούνιο του 2017, η οικογένεια είπε ότι είχε προσλάβει κάποιον για να προσέχει την Kekona.

Τώρα, υποστηρίζουν ότι η αεροπορική εταιρεία και ο άνθρωπος αυτός, δεν παρείχαν την υπηρεσία όπως είχε υποσχεθεί.

Το παρακάτω βίντεο, ξεκινά με την Kekona να εμφανίζεται στην κορυφή μιας κυλιόμενης σκάλας, την οποία αργότερα δήλωσε ότι θεωρούσε ανελκυστήρα.


Μετά από περίπου 21 βήματα, το βίντεο δείχνει έναν άνδρα που βρίσκονταν στην αντίθετη πλευρά της κυλιόμενης σκάλας, να προσπαθεί να βοηθήσει την Kekona.

Η οικογένεια της Kekona λέει ότι υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι και το στήθος της, ένα κόψιμο στον τένοντα και γρατζουνιές στο πρόσωπο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι η Kekona υπέστη συνεχή, σοβαρό πόνο κατά τους μήνες που ακολούθησαν μετά το περιστατικό.


Τον Σεπτέμβριο, η πληγή στον τένοντα μολύνθηκε τόσο, ώστε οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι της κάτω από το γόνατο. Η αρτηριακή της πίεση δεν ανέκαμψε μετά την επέμβαση και η Kekona πέθανε την επόμενη μέρα.

Η οικογένειά της, ζητά να αποζημιωθούν τα έξοδα που τους προέκυψαν μετά τη θανατηφόρο πτώση της. Ξόδεψαν περίπου 300.000 δολάρια σε ιατρικούς λογαριασμούς, για να θεραπεύσουν τους τραυματισμούς της μετά την πτώση.

Η Alaska Airlines ανέφερε ότι η έρευνα συνεχίζεται, αλλά «φαίνεται ότι η κ. Kekona αρνήθηκε την συνεχόμενη βοήθεια στον τερματικό σταθμό και αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της στη συνδεόμενη πτήση». Η εταιρεία λυπάται πολύ για το περιστατικό.

Credit: dailymail.co.uk