75% τηλεθέαση: Το Survival έκλεισε τη γυναίκα που όλοι οι άνδρες ήθελαν να δουν (Pics)
Www.true.gr

75% τηλεθέαση: Το Survival έκλεισε τη γυναίκα που όλοι οι άνδρες ήθελαν να δουν (Pics)

Το Survival, παιχνίδι επιβίωσης του «Ε» ξεκινάει τέλη Αυγούστου και οι κινήσεις των ανθρώπων της παραγωγής συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αφού πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Φαβορί για τη θέση του παρουσιαστή αυτή τη στιγμή είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος όπως αποκάλυψε έχει δεχτεί πρόταση από τους ανθρώπους του καναλιού, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά και αναμένεται να απαντήσει άμεσα.

Στο θέμα των παικτών την ώρα που η παρέλαση των ονομάτων συνεχίζεται, το Survival φαίνεται ότι κάνει την πρώτη του δυνατή μεταγραφή, καθώς έχει σχεδόν κλειδώσει η παρουσία της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι.

 

Η τραγουδίστρια, το όνομα της οποίας είχε ακουστεί έντονα πέρυσι και για το Survivor είναι η πρώτη διάσημη, η οποία δίνει τα χέρια με το κανάλι και αναμένεται να μπει στο παιχνίδι κάνοντας ευτυχισμένους, τόσο τους ανθρώπους της παραγωγής όσο και τον ανδρικό πληθυσμό, που επιθυμούσε να τη δει.Τι έχει να προσφέρει η γνωστή τραγουδίστρια στο παιχνίδι και αν θα τα καταφέρει με τα αγωνίσματα; Πιστέψτε μας, αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τους τηλεθεατές αυτή τη στιγμή. Και τις επιδόσεις της Λαουρίτας να έχει ουδείς πρόκειται να ενοχληθεί!

Η Ελευθερίου είναι το πρώτο δυνατό όνομα που κλείνει το Survival ενώ οι συζητήσεις με δεκάδες ακόμα παίκτες από την ομάδα των διασήμων συνεχίζονται.

Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα του παρουσιαστή και θα έχουν ανακοινωθεί και κάποια ακόμα δυνατά ονόματα από την ομάδα των διασήμων που θα πλαισιώσουν την Ελευθερία Ελευθερίου. Λέγεται μάλιστα ότι το δεύτερο όνομα θα είναι από το χώρο του αθλητισμού…

 

πηγη:menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr