7+1 Αδιαμφισβήτητα Σημάδια που δείχνουν ότι έχεις βρει τον Ιδανικό Άντρα. Αν κάνει το #6, Παντρέψου τον!

Θέλετε κάποιον που σας αγαπάει και σας αποδέχεται όπως είστε αλλά επίσης σέβεται πως ο καθένας έχει την δική του ζωή. Θα πρέπει να ενδίδει στις ένοχες απολαύσεις σας αλλά να έχει και τα κότσια να μιλάει για ένα θέμα για το οποίο διαφωνείτε.

Ενώ κάθε σχέση είναι διαφορετική, δείτε παρακάτω κάποια σημάδια πως έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας:

1. Νιώθετε πολύ άνετα και οικεία όταν είστε μαζί.

Δεν φοβάστε να δείξετε ποια είστε ή να κλάψετε μπροστά του. Ξέρει όλες τις παράξενες συνήθειές σας και παρόλο που μπορεί να μην του αρέσουν, τις αποδέχεται και δεν προσπαθεί να τις αλλάξει.

2. Σας εκπλήσσει συνεχώς.

Νιώθετε πως είναι ο κατάλληλος και δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον που έχετε γνωρίσει.

3. Αντέξατε στην απόσταση.

Είναι δύσκολο να λες ‘μου λείπεις’ και να το εννοείς. Όταν είστε ξανά μαζί όμως, νιώθεις πως είσαι εκεί που πρέπει να είσαι.


4. Σου λέει συχνά πόσο του αρέσεις.

Στο λέει ακόμα και αν έχεις μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι και φοράς τις πυτζάμες σου. Ανεξάρτητα από το αν έχεις ετοιμαστεί για έξοδο ή γύρισες από το γυμναστήριο, νομίζει πως είσαι πιο χαριτωμένη από ποτέ.

5. Δεν εκνευρίζετε ο ένας τον άλλον όταν ταξιδεύετε.

Δεν υπάρχουν φωνές και εντάσεις στο αμάξι όταν καταλαβαίνετε πως ξεχάσατε τον φορτιστή. Όταν γυρνάτε από το ταξίδι δεν θα πρέπει να κοιτάτε με άδειο βλέμμα έξω από το παράθυρο, αλλά να σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι.

6. Κάνει θυσίες για σένα.

Δεν μιλάμε για το να δει μία σειρά που δεν του αρέσει αλλά μεγάλες θυσίες, όπως το να μετακομίσει σε άλλη πόλη ή να αλλάξει το πρόγραμμά του. Σίγουρα, η δουλειά του είναι εξίσου σημαντική αλλά για εκείνον είσαι η πρώτη προτεραιότητα.


7. Είναι κοντά στους φίλους και τους συγγενείς σου.

Περνάτε μαζί τα Χριστούγεννα, στέλνει χρόνια πολλά στον αδερφό σου και νιώθει άνετα να πάρει τηλέφωνο την μητέρα σου αν θέλει να την ρωτήσει κάτι που σε αφορά. Του αρέσει να κάνει παρέα με τους φίλους σου αλλά δεν φοβάται να σας αφήσει να περάσετε χρόνο μόνοι σας.

8. Δεν φοβάται να μιλήσει για το μέλλον.

Το να κάνετε σχέδια για μετά από 12 μήνες μπορεί να ακούγεται τρομακτικό στους περισσότερους αλλά εκείνος δεν φοβάται γιατί πιστεύει στην σχέση σας. Σκέφτεστε το μέλλον με παρόμοιο τρόπο και αυτό σας ενώνει ακόμα περισσότερο.

Εσείς έχετε βρει τον άντρα της ζωής σας;

Credit: vt.co