7 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Κάνετε όταν Μαλώνετε με το Ταίρι σας. Το 4ο είναι Ότι Χειρότερο.

Είναι τόσο εύκολο να βλάψετε ένα άτομο με μια λέξη ή μια ενέργεια κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού. Η δυσαρέσκεια μπορεί να παραμείνει για πολύ περισσότερο μετά τον τσακωμό, καταστρέφοντας τη σχέση σας.
Ακολουθούν 7 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε όταν μαλώνετε με τους αγαπημένους σας.
7. Μην συμπεριλαμβάνετε άλλα μέλη της οικογένειας στις διαμάχες σας.

Η διαμάχη αφορά μόνο τους δυο σας και κανέναν άλλο. Συμπεριλαμβάνοντας τους γονείς σας στη σύγκρουση, κινδυνεύετε να μετατρέψετε τα πάντα σε ένα πραγματικό οικογενειακό χάος. Ακόμη και αν η αρμονία επιστρέψει στη σχέση σας, τα άλλα μέλη της οικογένειας πιθανότατα θα θυμούνται τα πάντα και θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σας ή ο σύντροφός σας όταν του δοθεί η ευκαιρία.
6. Αποφύγετε τη βία.

Κατά τον καβγά, οι άνθρωποι τείνουν να δείχνουν τις χειρότερες πλευρές του χαρακτήρα τους. Κάποιοι, προσπαθώντας να αποδειχθούν σωστοί, καταφεύγουν στη βία. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας ή στον σύντροφό σας να χρησιμοποιήσουν βία, ανεξάρτητα από το πόσο θυμωμένοι μπορεί να είστε μεταξύ σας. Ο φυσικός πόνος που προκαλείται από έναν αγαπημένο σας, θα σκοτώσει όλα τα συναισθήματα που κάποτε σας έδεναν.
5. Μην τα αναμιγνύετε όλα.

Εάν η κύρια αιτία της διαμάχης σας είναι ένας σωρός από άπλυτα πιάτα, τότε αφήστε το να παραμείνει έτσι. Μην υπενθυμίζετε στον σύντροφό σας όλες τις προηγούμενες αδικίες – αυτός είναι ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα ελάσσον εσωτερικό ζήτημα σε μια μεγάλη άσχημη σύγκρουση. Επιπλέον, ο σύντροφός σας μπορεί να έχει μια λογική ερώτηση: πρέπει να συνεχίσω μια σχέση στην οποία υπάρχουν τόσες πολλές απαιτήσεις;
4. Ποτέ μην μιλάμε για διαζύγιο.

Όταν λέτε «Ας πάρουμε διαζύγιο» κατά τη διάρκεια μια διαμάχης, αυτό μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη προσβολή. Αυτές οι λέξεις μπορεί να βλάψουν πραγματικά τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Και όσο πιο συχνά τους το λέτε, τόσο πιο γρήγορα θα συμβεί το διαζύγιο. Εάν αγαπάτε ο ένας τον άλλον, μην μιλάτε ποτέ για χωρισμό.
3. Ποτέ μην φεύγετε από το σπίτι στη μέση ενός καβγά.

Όταν απλά φεύγετε από το σπίτι κατά τη διάρκεια ενός καβγά, δείχνετε μόνο το πόσο άβολα νιώθετε να παραμείνετε κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό σας. Κτυπώντας τις πόρτες, τρέχοντας στο σκοτάδι, αφήνοντας τη διαμάχη ανεπίλυτη – όλα αυτά θα κάνουν το σύντροφό σας να σκεφτεί δύο φορές για το επίπεδο της ωριμότητάς σας. Είναι καλύτερα να περιμένετε έως ότου ηρεμήσετε και μετά να συζητήσετε τα πάντα ως ενήλικες.
2. Μην κοιμάστε χωριστά.

Όταν κοιμάστε ξεχωριστά, δείχνετε ότι δεν είστε έτοιμοι να επανορθώσετε. Η καθημερινή ρουτίνα, όπως το να κοιμάστε μαζί, θα χαλαρώσει την ατμόσφαιρα και θα λύσει γρήγορα τη σύγκρουση. Μπορεί να καταλήξετε πλάτη με πλάτη αρχικά, αλλά το πρωί θα ξυπνήσετε μαζί χωρίς τον παραμικρό υπαινιγμό για τη διαφωνία της περασμένης νύχτας.
1. Ποτέ μην μαλώνετε μπροστά σε κοινό.

Αν επιτρέπετε στον εαυτό σας και τον σύντροφό σας να μαλώσετε σε δημόσιο χώρο, τότε δεν σέβεστε ο ένας τον άλλον, ούτε τους γύρω ανθρώπους. Είναι καλύτερα να μιλάτε για τα προσωπικά σας θέματα στο σπίτι.

Credit: brightside.me