7 Μυστικά Κόλπα για τα Μαλλιά που ο Κομμωτής σου Δεν θέλει να ξέρεις. Το 6ο είναι Απίστευτο.

Εκτός από τους φίλους και την οικογένεια, ένας άνθρωπος που τείνουν να εμπιστεύονται οι γυναίκες είναι ο κομμωτής τους.

Γι’αυτό και πάντα ακούνε και σημειώνουν τις συμβουλές του. Έτσι, σκεφτήκαμε να σας δείξουμε αυτές τις 7 συμβουλές από ειδικούς για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα και μόνες σας στο σπίτι.

1. Όταν βάζετε μους ενώ στεγνώνετε τα μαλλιά σας, μπορείτε να τα κάνετε πιο λαμπερά και με όγκο χωρίς να γίνουν πολύ σκληρά. Στεγνώστε λίγο τα μαλλιά σας, βάλτε μους, στεγνώστε τα λίγο ακόμα και μετά δώστε τους μορφή.

2.Τα ρόλερ μπορεί να θυμίζουν παλιότερες εποχές αλλά κάνουν πολύ καλή δουλειά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κάνετε μπούκλες. Στεγνώστε τα μαλλιά σας, χωρίστε τα σε τμήματα, βάλτε ένα ρόλερ στο κάθε τμήμα και αφήστε το για τουλάχιστον 30 λεπτά.


3. Όταν κοιμάστε το βράδυ, για να μην χαλάνε τα μαλλιά σας από τον ύπνο, τις αριστερές τούφες να τις πηγαίνετε δεξιά, τις δεξιές αριστερά και τις μεσαίες σε μία από τις δύο πλευρές. Έτσι δεν θα χάνουν τον όγκο.

4.Είναι δυνατόν να βρείτε ένα προϊόν που καταπολεμάει το φριζάρισμα, δίνει λάμψη και ενυδάτωση και κάνει τα μαλλιά σας να έχουν περισσότερο όγκο. Δοκιμάστε προϊόντα όπως το Oribe’s Créme for Style.

5,Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας, πάντα να χρησιμοποιείτε στόμιο για να συγκεντρώνει την θερμότητα στις ρίζες και το δέρμα. Μετά προχωρήστε προς τις άκρες. Έτσι, τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο λεία μετά το στέγνωμα.


6.Βάλτε ξηρό σαμπουάν στα μαλλιά σας για καλύτερη υφή και περισσότερο όγκο. Θα τραβήξει επίσης το λάδι και θα διατηρήσει τις μπούκλες για περισσότερο καιρό.

7.Για να προστατέψετε τα μαλλιά σας όταν χρησιμοποιείτε το σίδερο, να χρησιμοποιείτε την πιο χαμηλή θερμοκρασία και να μην παίρνετε πολύ μεγάλες τούφες. Έτσι, θα κάνετε λιγότερη ζημιά στα μαλλιά σας και θα τελειώνετε πιο γρήγορα.

Δεν χρειάζεται να είστε κομμωτής για να πετύχετε τους στόχους σας. Κόλπα όπως και αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Credit: tiphero.com