7 Κολλητές Έφτιαξαν το Παλάτι των Ονείρων του και με το Εσωτερικό του, Χάσαμε τα Λόγια μας

Θυμάστε τις τέσσερις φίλες από τη δημοφιλή σειρά «Τα Χρυσά Κορίτσια», που έζησαν μαζί στη συνταξιοδότησή τους; Λοιπόν, υπάρχουν 7 Κινέζες φίλες που προσπαθούν να κάνουν το ίδιο στην πραγματική ζωή. Αυτές οι γυναίκες μόλις αγόρασαν ένα τέλειο σπίτι το οποίο προγραμματίζουν να μοιραστούν μόλις συνταξιοδοτηθούν. Καταπληκτικοί στόχοι φιλίας, σωστά;

Η παρέα των 7 καλύτερων φίλων αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί μαζί και εδώ είναι πώς το έκαναν να συμβεί:

Όλα ξεκίνησαν σαν ένα αστείο ανάμεσα στις φίλες, γιατί ποιος θα μπορούσε να έχει τα κότσια και ακόμη και τους πόρους για να προσπαθήσει κάτι τέτοιο; Αλλά όπως αποδεικνύεται, αυτές οι γυναίκες έχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Όταν μία από αυτές βρήκε μια κατοικία 700 τετραγωνικών μέτρων στα προάστια του Guangzhou, τα σχέδιά τους να συνταξιοδοτηθούν από κοινού αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

Γνωρίζονται μεταξύ τους για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Αυτές οι φίλες που νιώθουν πιο κοντά από αδερφές, σκέφτονταν να περάσουν τις τελευταίες μέρες της ζωής τους μαζί για πάνω από μια δεκαετία. «Είπαμε ότι θα μαζευτούμε όταν θα ήμασταν 60 ετών και θα ζούσαμε μαζί», δήλωσε μία από αυτές στο Yitiao.

Αυτό που θα μπορούσε να έχει παραμείνει για πάντα ένα όνειρο μετατράπηκε σε πραγματικότητα πέρυσι όταν η παρέα συγκέντρωσε 4 εκατομμύρια γιουάν (580.000 δολάρια) και αγόρασε το σπίτι.

Ο εγκαταλελειμμένος σκελετός του σπιτιού μετατράπηκε γρήγορα σε ένα όμορφο μοντέρνο αρχοντικό. Το τριώροφο κτίσμα που περιβάλλεται από όμορφους λόφους, δάση και κήπο υπόσχεται στις νεαρές αυτές γυναίκες μια ήρεμη συνταξιοδότηση έχοντας για συντροφιά η μία την άλλη.

Το σπίτι διαθέτει κοινόχρηστο χώρο στο ισόγειο και ξεχωριστά υπνοδωμάτια για κάθε μία στον επάνω όροφο. Η επίπλωση αποκαλύπτει ένα εξαιρετικό γούστο εσωτερικής διακόσμησης, με το μεγαλύτερο μέρος των επίπλων να εισάγονται από την Ινδία και το Μαρόκο.

Όλες οι γυναίκες μοιράζονται την αγάπη τους για το τσάι, γι ‘αυτό ήταν απαραίτητο για το σπίτι τους να περιλαμβάνει ένα υπέροχο μέρος όπου μπορούν να κάθονται και να απολαμβάνουν το τσάι τους, το οποίο συνδέεται με το σπίτι μέσω ενός ξύλινου διαδρόμου.

Ενώ το σπίτι είναι μάλλον απομονωμένο, βρίσκεται μια ώρα μακριά από την κοντινότερη πόλη, οι γυναίκες δεν πρόκειται να αισθανθούν μόνες και θα φροντίσουν να κρατιούνται απασχολημένες. «Θα μαγειρεύουμε πιθανώς μαζί, θα κάνουμε μπάρμπεκιου στην εξοχή, θα τραγουδάμε και θα παίρνουμε φαγητό από το χωριό», λένε οι φίλες στο βίντεο. «Λέμε για αστείο ότι κάθε μία από εμάς πρέπει να εξασκήσει μια δεξιότητα, ώστε να μην είμαστε μόνες και να παλέψουμε η μία με την άλλη 10 χρόνια αργότερα … Μερικές μπορούν να μαγειρεύουν καλά, κάποιες γνωρίζουν την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, κάποιες παίζουν μουσικά όργανα και κάποιες ασχολούνται με τον κήπο».

Δείτε την ιστορία τους στο παρακάτω βίντεο: