Τα Μάτια της Πρήζονται συνεχώς και Στάζουν ασταμάτητα Αίμα. Δείτε ΠΩΣ μπορείτε να βοηθήσετε το Κοριτσάκι.
Www.true.gr

Τα Μάτια της Πρήζονται συνεχώς και Στάζουν ασταμάτητα Αίμα. Δείτε ΠΩΣ μπορείτε να βοηθήσετε το Κοριτσάκι.

Ένα 6χρονο κορίτσι από την Ινδία που πάσχει από καρκίνο έχει μείνει τυφλό και αιμορραγεί από τα μάτια. Οι σπαρακτικές φωτογραφίες της Dhanika Tripura  δείχνουν πόσο ακραία έγινε η κατάστασή της μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες.

Οι απεγνωσμένοι γονείς της τώρα κάνουν έκκληση για βοήθεια αφού η κόρη της χειροτέρεψε από όταν την είχε πιάσει φαγούρα στα μάτια τον Νοέμβριο. Η Dhanika έχει πάει σε πολλούς γιατρούς στο χωριό της αλλά δεν κατάφεραν να της προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια.

Η οικογένεια, από ένα μικρό χωριό στην Tripura της Ινδίας,  δεν μπορούσε να πληρώσει κάποιον ειδικό και η πρόγνωση φαινόταν πολύ άσχημη.Τώρα, μία φιλανθρωπική οργάνωση έχει προσφερθεί να βοηθήσει αλλά οι γιατροί κάνουν έναν αγώνα απέναντι στον χρόνο και η πιθανότητα να επιβιώσει είναι μόνο 10%. Οι γονείς της χρειάζονται πολλά ακόμα χρήματα.

Ο πατέρας της, Dhanya Kumar Tripura, 45, βγάζει περίπου £10 το μήνα. Η μητέρα της, Shashi Bala, 40, κάνει δουλειές στο σπίτι και φροντίζει τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο πατέρας της είπε: «Αρχικά παραπονιόταν πως την έτρωγαν τα μάτια της και τα έτριβε συχνά. Μετά όμως άρχισαν να πρήζονται και έγιναν πολύ μεγάλα.»Αφού την μετέφεραν σε ένα νοσοκομείο του Νέου Δελχί, οι γιατροί την διέγνωσαν με λεμφοκυτταρική λευχαιμία. Η κύρια θεραπεία για αυτόν τον τύπο καρκίνου είναι η χημειοθεραπεία.

Είναι ήδη πολύ αδύναμη και με την χημειοθεραπεία αναμένεται να πέσουν ακόμα περισσότερο η αιμοσφαιρίνη και τα αιμοπετάλια. Τις τελευταίες 45 μέρες έχει χάσει περίπου 10 κιλά και τώρα ζυγίζει μόλις 14.

Για να βοηθήσετε την Dhanika, μπορείτε να κάνετε εδώ μία δωρεά.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr