12χρονος Bίασε 3 Φορές την 6χρονη Αδερφή του Αναπαριστώντας Σκηνή από Διάσημο Βιντεοπαιχνίδι
Www.true.gr

12χρονος Bίασε 3 Φορές την 6χρονη Αδερφή του Αναπαριστώντας Σκηνή από Διάσημο Βιντεοπαιχνίδι

Ένα αγόρι ηλικίας δώδεκα ετών, Bίασε την 6 ετών αδελφή επανειλημμένα, καθώς προσπαθούσε να αναπαραστήσει μια σκηνή από το βίντεο παιχνίδι Grand Theft Auto.

Το αγόρι βίαζε την μικρότερη αδερφή του στο σπίτι τους, στο Wiltshire, σε διάφορες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένων και των Χριστουγέννων. Το περιστατικό αυτό ξεκίνησε, όταν το αγόρι παρακολούθησε μια σεξουαλική σκηνή από το βιντεοπαιχνίδι μαζί με την αδερφή του. Το βιντεοπαιχνίδι αυτό, πωλείται συνήθως μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, λόγω της βίας και των σκηνών γυμνού σε αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🎮| The Best Gaming Videos |🎬 (@videogames_q8i) στις

Το μικρό αγόρι έχει τέσσερις κατηγορίες εναντίον του. Τρεις για βιασμό και μια για την υποκίνηση της ανήλικης κοπέλας, να ασχοληθεί με σεξουαλικές δραστηριότητα.

Το μικρό αγόρι έλαβε δωδεκάμηνη εντολή παραπομπής σε θεραπευτική μονάδα, αφού παραδέχθηκε την ενοχή του για όλες τις κατηγορίες. Έτσι, αν το αγόρι καταφέρει να ολοκληρώσει τη δωδεκάμηνη εντολή, οι τέσσερις κατηγορίες, θα θεωρηθούν «εκπληρωμένες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 Marilyn Monroe 🔞 (@gta_marilynmonroe) στις


Αν και οι κατηγορίες εναντίον του θα παραμείνουν στο ποινικό του μητρώο, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα χρειάζεται να τις αποκαλύψει σε μελλοντικούς εργοδότες ή ασφαλιστές.

Το αγόρι καθόταν στο δικαστήριο σαν να μην είχε καθόλου συναισθήματα, αλλά χαμογέλασε και μίλησε στον δικαστή, όταν τον ρώτησε για το ποδόσφαιρο, καθώς είναι κάτι που ελπίζει να κάνει επαγγελματικά μια μέρα.

Ο δικαστής τότε ρώτησε το αγόρι τι θα έκανε, αν είχε την ευκαιρία να επαναλάβει τα εγκλήματα. Στην ερώτηση αυτή είπε: «Θα σταματούσα τον εαυτό μου, έμαθα ότι είναι λάθος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη axri (@axri_99) στις

Ο εισαγγελέας Russell Pyne δήλωσε: «Το θύμα μοιράστηκε σε μια φίλη του από το σχολείο, για το τι έκανε ο αδελφός της.» Η φίλη της, το είπε σε έναν δάσκαλο, ο οποίος δήλωσε, πως το κορίτσι φαινόταν συντετριμμένο και ήσυχο. » Όταν ερωτήθηκε ο δράστης από την αστυνομία, αρνήθηκε αρχικά, αλλά στην πορεία παραδέχτηκε τα αδικήματα του.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🔱 Tembor 🔱 (@tembor75) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη otaviikgaming_ps4 (@otaviikgaming_ps4) στις

ΠΗΓΗ: life.shared.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr