6+1 Περίεργα Πράγματα που Γουστάρουν στα Κρυφά οι Άντρες, αλλά δεν θα σου το Πουν Ποτέ. Με το 5ο θα τον Τρελάνεις!
Www.true.gr

6+1 Περίεργα Πράγματα που Γουστάρουν στα Κρυφά οι Άντρες, αλλά δεν θα σου το Πουν Ποτέ. Με το 5ο θα τον Τρελάνεις!

Πολλοί άντρες ενεργούν με τον τρόπο που ενεργούν, επειδή θεωρούν ότι αυτό είναι κοινωνικά αποδεκτό. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που τους αρέσουν, αλλά δεν αποκαλύπτουν ποτέ, επειδή φοβούνται ότι θα κλονίσουν τον ανδρισμό τους.

1. Όταν βρουν το σωστό κορίτσι, αγαπούν τις ρομαντικές χειρονομίες. Αλλά λόγω της κοινωνίας που τους δίνει την πεποίθηση ότι πρέπει να είναι αρρενωποί, γίνονται ντροπαλοί.

2. Τους αρέσει να βλέπουν το κορίτσι τους να τρώει. Λατρεύουν να τη βλέπουν να τρώει όπως να ναι και να έχει κάποιες ανόητες συνήθειες όταν τρώει.
3. Τους αρέσει να βλέπουν τις γυναίκες να ξεκινούν πράγματα. Αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα, πράγμα που λατρεύουν!

4. Όταν οι άνδρες προσφέρουν βοήθεια, δεν είναι για να το «πάιξουν» ανώτεροι. Τους κάνει να νιώθουν επιθυμητοί και αποδεκτοί. Ακούγεται σαν ανάγκη, αλλά είναι πραγματικά γλυκό!

5. Θέλουν να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στην κρεβατοκάμαρα, αλλά φοβούνται να το πούνε. Ανησυχούν ότι μπορεί να τους επικρίνετε.


6. Η κοινωνία μας λέει ότι οι «πραγματικοί άντρες» δεν χρειάζονται επαίνους. Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να τους κάνετε κομπλιμέντα.

7. Σε μερικούς άνδρες αρέσει να πληρώνουν το λογαριασμό για τις γυναίκες τους, γιατί έτσι δείχνουν ότι ενδιαφέρονται. Ωστόσο, πιστεύουν ότι ο λογαριασμός θα πρέπει να χωριστεί.

Credit: providr.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr