6 ξεκάθαρα σημάρδια που δείχνουν ότι σε έχει για "καβάτζα" και έξι που δείχνουν πως σε αγαπάει πραγματικά
Www.true.gr

6 ξεκάθαρα σημάρδια που δείχνουν ότι σε έχει για «καβάτζα» και έξι που δείχνουν πως σε αγαπάει πραγματικά

Πολλές γυναίκες, ειδικά τα νεαρά κορίτσια, αισθάνονται συχνά ανασφαλείς στις ρομαντικές τους σχέσεις. Μερικές φορές οι χειρότερες προσδοκίες μας είναι δικαιολογημένες, αλλά μπορεί επίσης να είναι εύκολο να αμφισβητήσουμε τα συναισθήματα του συντρόφου μας λόγω της δικής μας ανασφάλειας ή μιας κακής προηγούμενης σχέσης. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν ο σύντροφός σας σας θέλει πραγματικά ή αν απλά σας χρησιμοποιεί για δικό του όφελος.

Κατανοούμε πόσο σύγχυση μπορούν να έχουν οι σχέσεις, γι ‘αυτό θέλουμε να ρίξουμε φως στο πώς να καθορίσετε τις πραγματικές προθέσεις του συντρόφου σας.

Σας αγαπάει: Σας κοιτάζει συνεχώς.

Οι συνθέτες πολλών ρομαντικών τραγουδιών το έχουν καταλάβει σωστά: ο άντρας που είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας, δεν θα μπορέσει να πάρει τα μάτια του από πάνω σας. Πολλοί άντρες έχουν αυτό το ιδιαίτερο βλέμμα στα μάτια τους όταν είστε ωραία ντυμένες για την έξοδο της Παρασκευής. Αλλά αν παρατηρήσετε ότι σας κοιτάζει με θαυμασμό και ενθουσιασμό όταν κάνετε απλά πράγματα, όπως όταν μαγειρεύετε δείπνο ή φοράτε το παλτό σας, πιθανότατα είναι ερωτευμένος μαζί σας.

Σας χρησιμοποιεί: Δεν σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή.

Αισθάνεστε ότι δεν διαφέρετε σε τίποτα από οποιοδήποτε άλλο κορίτσι που είχε σχέση ή από τους φίλους του. Μπορεί να σας συγκρίνει διαρκώς με άλλους ανθρώπους ή να μην σας δείχνει καθόλου αγάπη. Και αν αισθάνεστε ότι είστε μία από τους πολλούς, πιθανότατα δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να σας εκτιμήσει.

Σας αγαπάει: Δεν φρικάρει ακόμα και όταν το περιμένετε.

Όλοι κρύβουμε σκελετούς στις ντουλάπες μας και είναι εντάξει ότι για μερικούς ανθρώπους μπορεί να είναι αιτία για χωρισμό. Αλλά αν ο σύντροφός σας ξέρει πολλά για το παρελθόν σας, συμπεριλαμβανομένων των στιγμών που δεν νιώθετε πολύ περήφανες και είναι ακόμα μαζί σας, είναι πιθανότατα περισσότερο ερωτευμένος μαζί σας από ό, τι νομίζετε. Αποδέχοντας όλες τις πλευρές ενός άλλου ατόμου, και όχι μόνο τις ευχάριστες, είναι ένα σημάδι μιας ώριμης σχέσης και αγάπης.

Σας χρησιμοποιεί: Συνεχώς αισθάνεστε ενοχές.
Φαίνεται ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα σωστά ξεκινώντας από την αντιμετώπιση προβλημάτων στην εργασία ή την επιλογή τροφής για τη γάτα σας στο σούπερ μάρκετ. Εάν αισθάνεστε συνεχώς πως ό,τι και αν κάνετε, δεν είστε αρκετοί και θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα, ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τη σχέση σας. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος να προσπαθείτε να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να γίνει καλύτερος άνθρωπος, αλλά αυτές οι αλλαγές θα πρέπει να επιβάλλονται με αγάπη και φροντίδα και όχι με το να νιώθετε ενοχές.

Σας αγαπάει: Ξέρει ότι η συμπεριφορά του μπορεί να σας επηρεάσει.

Όλοι έχουμε τα πρότυπα συμπεριφοράς μας και δεν καταλαβαίνουμε πάντα πώς επηρεάζουν τους άλλους ανθρώπους. Εάν παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας έχει επίγνωση και προσπαθεί να συμπεριφερθεί με τρόπο ώστε να μην πληγωθείτε ή να απογοητευτείτε, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Αλλά να θυμάστε ότι εάν ανησυχείτε για κάτι ή θέλετε να ενεργήσει διαφορετικά, καλύτερα να το συζητήσετε και μην περιμένετε να το καταλάβει μόνος του. Ο άνθρωπος σας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας, σωστά;

Σας χρησιμοποιεί: Εξαφανίζεται.

Κάνετε σχέδια μαζί και το ακυρώνει την τελευταία στιγμή. Ή του παίρνει πολύ χρόνο για να απαντήσει στα μηνύματα ή στα τηλεφωνήματα σας. Ναι, μπορεί να είναι απασχολημένος κατά καιρούς, αλλά το άτομο που πραγματικά σας εκτιμά θα βρει μια στιγμή για να βρεθεί μαζί σας. Εάν αισθάνεστε ότι δεν εκτιμά το χρόνο σας, ίσως να είστε μαζί του μόνο όταν είναι βολικό γι ‘αυτόν και το δικό του πρόγραμμα.

Σας αγαπάει: Παρατηρεί μικρές λεπτομέρειες που σας κάνουν ευτυχισμένες.

Όλοι αγαπάμε τις μεγάλες χειρονομίες, αλλά τα μικρά πράγματα έχουν έχουν μεγαλύτερη σημασία. Για παράδειγμα, θυμάται την αγαπημένη σας γεύση παγωτού, μια ανόητη τηλεοπτική εκπομπή που παρακολουθείτε όταν είστε λυπημένη ή το όνομα του πρώτου σας κατοικίδιου ζώου. Αυτά τα πράγματα δείχνουν ότι φροντίζει αρκετά για να ξεπεράσει στερεότυπα πράγματα όπως λουλούδια και γλυκά (αλλά τα αγαπάμε ακόμα) και θέλει να εμπλακεί μαζί σας σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο.

Σας χρησιμοποιεί: Δεν είναι ποτέ έτοιμος να συμβιβαστεί.
Η εξεύρεση συμβιβασμών μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά εάν η σχέση σας είναι νέα, αλλά είναι ο στόχος στον οποίο όλοι πρέπει να επικεντρωθούμε. Ο σύντροφός σας πρέπει να σέβεται τη γνώμη σας και να είναι έτοιμος να βρει τη σωστή ισορροπία, ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Εάν δεν θέλει να παραιτηθεί από το «δικαίωμά του» να αποφασίζει για τα πάντα, είναι μάλλον καιρός να ξεφύγετε από μια τέτοια σχέση ελέγχου.

Σας αγαπάει: Ανοίγεται σε σας και περιμένει να κάνετε και εσείς το ίδιο.

Όλοι αισθανόμαστε ευάλωτοι στις σχέσεις μας, αλλά είναι δύσκολο να χτίσουμε μια δυνατή σχέση, χωρίς να μοιραστούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Αν είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον φόβο της απόρριψης και να είναι ανοιχτός μαζί σας για τους φόβους και τα προβλήματά του, τότε σημαίνει πως σας εμπιστεύεται και μπορεί να δει ένα μέλλον μαζί σας. Και αυτό λειτουργεί και για τους δυο σας: ενδιαφέρεται να γνωρίσει τον πραγματικό σας εαυτό, όχι μόνο την όμορφη πανοπλία που μπορεί να φοράτε.

Σας χρησιμοποιεί: σας χειραγωγεί συναισθηματικά.

Ξέρει τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας και προσπαθεί να σας χειριστεί για να κάνει τα πράγματα που θέλει. Αυτός ο τύπος σχέσης είναι απαράδεκτος. Αν παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε συνεχώς ενοχές ή ότι τα συναισθήματα του συντρόφου σας κυριαρχούν στη δική σας, ίσως είναι καιρός να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε τι συμβαίνει.

Σας αγαπάει: Είναι έτοιμος να μιλήσει μέσα από προβλήματα.

Παρόλο που μια υγιής συγκίνηση μπορεί πραγματικά να είναι επωφελής για την επίλυση των συγκρούσεων και τη διατήρηση του συντρόφου σας ευτυχισμένου, τα ουρλιαχτά δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Αφού εκτονωθείτε και οι δύο συναισθηματικά, ο σύντροφός σας πρέπει να είναι έτοιμος να κάνει μια συζήτηση για να μιλήσει για τα πράγματα που σας απασχολούν. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια ισχυρή σχέση και ένας σύντροφος που σας αγαπά θα πρέπει να είναι σε θέση να θέσει το εγώ του στην άκρη και να παραδεχτεί ότι θα μπορούσε να είχε κάνει λάθος.

Σας χρησιμοποιεί: σας προκαλεί να κάνετε δημόσιες σκηνές ή μένει μέρες σιωπηλός.

Καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ συναισθηματικά μερικές φορές, αλλά ένας άντρας που σας αγαπάει, ποτέ δεν θα σας ταπεινώσει δημόσια κάνοντας μια σκηνή ή να σας πληγώσει μένοντας σιωπηλός για μέρες. Αυτές οι συμπεριφορές μπορούν να είναι ένα σημάδι συναισθηματικής χειραγώγησης, ανικανότητας να ελέγχουν τα συναισθήματά τους ή ακόμα και μια μορφή «τιμωρίας» για πράγματα που έχετε κάνει λάθος. Ένας άντρας που πραγματικά σας αγαπά δεν θα σας βλάψει ποτέ, οπότε αν αυτό δεν είναι η στάση που θέλετε, καλύτερα να ξεφύγετε από αυτή τη σχέση.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr