5+1 "Πονηρά" Μυστικά που θα Απογειώσουν τις Επιδόσεις σας στο Κρεβάτι! Το Νο.4 είναι Φωτιά
Www.true.gr

5+1 «Πονηρά» Μυστικά που θα Απογειώσουν τις Επιδόσεις σας στο Κρεβάτι! Το Νο.4 είναι Φωτιά

Όπως σχεδόν με όλα τα πράγματα, έτσι και οι ερωτικές συνευρέσεις δεν είναι όλες ίδιες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν και επηρεάζουν την ποιότητα της πράξης, όπως για παράδειγμα τα ποτά που έχετε καταναλώσει.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι οι ερωτικές σας συνευρέσεις δεν θα είναι καθόλου μέτριες. Τα ακόλουθα 6 πράγματα, είναι αυτά που διαφοροποιούν το μέτριο από το εξαίρετο κρεβάτι!

1. Χημεία

Δεν μπορείτε να νικήσετε τη ερωτική χημεία. Ο έρωτας χωρίς την απαιτούμενη χημεία μεταξύ των συντρόφων, θα είναι πάντα υποτονικός.

2. Δεν πρέπει να αισθάνεστε νευρικοί

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από τα να μην αισθάνεστε οικεία. Πρέπει να νιώθετε καλά με το σώμα σας και όλους τους περίεργους ήχους.3. Ο σύντροφός σας δίνει προτεραιότητα στη δική σας ευχαρίστηση

Να ακούτε πάντα τα μηνύματα που σας στέλνει το σώμα του συντρόφου σας και να μη γίνεστε δολοφόνοι της ερωτικής επιθυμίας.

4. Προκαταρτικά και πολλά τέτοια

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι θα κάνετε εξαιρετικό έρωτα, από το να πάρετε το χρόνο σας για να φτιάξετε τη διάθεση του συντρόφου σας.5. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο

Μπορεί να μη συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά θα αυξήσει τις συνεδριάσεις της εβδομάδας. Να είστε σε επικοινωνία με το σύντροφό σας κατά τη διάρκεια της πράξης.

6. Φυσική επικοινωνία

Μερικές φορές, μπορεί να έχετε έλξη με κάποιον, που σας προκαλεί ερωτική διάθεση ακόμα και όταν σας ακουμπά.

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr