6 Λόγοι που οι Πιο Ωραίες Κοπέλες δεν έχουν ποτέ Σχέση
Www.true.gr

6 Λόγοι που οι Πιο Ωραίες Κοπέλες δεν έχουν ποτέ Σχέση

Δεν είναι ξεκάθαρο από που ξεκίνησε, αλλά κάποια στιγμή η αξία μιας γυναίκας εξαρτιόταν από τη σχέση της. Αν ήταν όμορφη, έπρεπε να έχει σχέση. Αν δεν ήταν, κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν ανεπαρκής. Δεν ήταν για να βγαίνει ραντεβού. Έλεγαν ότι “όλες οι καλές έχουν σχέση” και οι υπόλοιπες είναι τρελές.

Αν δεν μπορούσε να βρει μια κοπέλα άντρα, ήταν επειδή δεν μπορούσε να τον κρατήσει.Σκέφτηκε κανείς ότι ίσως απλά να μην ήθελε άντρα; Σκέφτηκε κανείς ότι ίσως να μην μπορεί να βρει κάποιον που να αξίζει τον χρόνο της; Σκέφτηκε κανείς ότι οι πιο όμορφες κοπέλες είναι πολύ καλές για να συμβιβαστούν με τον οποιονδήποτε;

Ίσως να μην το έχει παρατηρήσει κανείς, αλλά οι πιο πολύτιμες, όμορφες και σίγουρες γυναίκες δεν έχουν ποτέ σχέση. Γιατί όταν βλέπουν ένα ζευγάρι, το μόνο που βλέπουν είναι συμβιβασμός – κάτι που δεν θα κάνουν ποτέ.Δεν μπαίνουν σε μία σχέση γι’αυτόν τον λόγο και δεν ενδίδουν στις πιέσεις τις κοινωνίας.

Είναι αρκετά δυνατές και σίγουρες για να περιμένουν τον σωστό και δεν χρειάζονται επιβεβαίωση μέσα από μία σχέση. Έχουν αυτοπεποίθηση και ξέρουν ποιες είναι. Και είναι πάντα αυτές που δέχονται την πιο αυστηρή κριτική από οποιονδήποτε.

Οι λόγοι που ποτέ δεν έχουν σχέση:


1. Δεν εμπιστεύονται τις προθέσεις των αντρών. Οι περισσότεροι άντρες που γνωρίζουν είναι βλάκες ή ψάχνουν κάτι. Εκείνες απλά περιμένουν να αποκαλυφθεί η πραγματική τους πρόθεση. Δεν είναι εύκολο να γνωρίσεις τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά σου όταν πρέπει συνεχώς να κοιτάς πίσω από τον ώμο σου.

2. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι έχουν ήδη σχέση. Όταν βλέπεις έναν ωραίο άντρα, υποθέτεις ότι βγαίνει με κάποιο μοντέλο ή ότι είναι πιασμένος και δεν τον πλησιάζεις. Το ίδιο ισχύει και για τις όμορφες γυναίκες. Αν κάποιος νομίζει ότι είσαι πιασμένη, γιατί να σε πλησιάσει;

3. Οι άνθρωποι κάνουν λάθος υποθέσεις για εκείνες. Όταν οι περισσότεροι θέλουν να κάνουν απλά $εξ μαζί σου, δεν σκέφτονται κάτι παραπάνω για σένα. Πολλές φορές νομίζουν ότι επειδή μια κοπέλα είναι όμορφη είναι και χαζή. Δυστυχώς, υπάρχουν όμορφες και έξυπνες κοπέλες οι οποίες παλεύουν με αυτό το στίγμα.


4. Οι περισσότεροι άντρες που έχουν τα κότσια να τις πλησιάσουν είναι ηλίθιοι. Αυτό ισχύει από παλιά. Αυτός που έχει το περισσότερο θάρρος και αυτοπεποίθηση για να σε πλησιάσει, είναι αυτός που δεν θα έπρεπε να σε πλησιάσει. Και οι καλοί άντρες είτε έχουν κοπέλα, είτε δεν έχουν αρκετό θάρρος για να σε πλησιάσουν.

5. Οι άνθρωποι φοβούνται το άγνωστο. Οι όμορφες γυναίκες είναι ένα αίνιγμα – οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι να κάνουν μαζί τους. Σκέφτονται ότι θα τους ραγίσουν την καρδιά αν χωρίσουν, ή ότι ο πρώην τους είναι τρελός, ή ότι απλά είναι χαζές. Πιστεύουν ότι για να είναι ελεύθερες κάτι δεν πάει καλά. Κάνουν υποθέσεις χωρίς να έχουν τα κότσια να τις γνωρίσουν.

6. Δεν θέλουν να συμβιβαστούν. Ξέρουν τι αξίζουν και δεν φοβούνται να μείνουν πιστές σε αυτό. Δεν φοβούνται να βγουν μόνες ή να παραδεχτούν ότι δεν τους περιμένει κανείς στο σπίτι. Ξέρουν ότι το λάθος άτομο θα τους καθυστερήσει απλά από το να βρουν το σωστό και δεν φοβούνται να το περιμένουν.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr