6 Κανόνες της Βασιλικής Οικογένειας που η Πριγκίπισσα Νταϊάνα άλλαξε για ΠΑΝΤΑ

Σαν εκπρόσωπος της αριστοκρατικής οικογένειας, η Diana Spencer ήταν η τέλεια πριγκίπισσα. Κατάφερε να επισκιάσει τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας με τις πράξεις και την συμπεριφορά της.

Έδειξε στον κόσμο πως δεν είναι αστέρι από άλλο γαλαξία, αλλά μία συνηθισμένη γυναίκα όπως όλοι μας.

Σήμερα, θα σας εξηγήσουμε πώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο και πώς αυτό επηρέασε την βασιλική οικογένεια.

1. Διάλεξε το δαχτυλίδι αρραβώνων μόνη της.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έμεινε μακρυά από την παράδοση και διάλεξε ένα δαχτυλίδι που είδε στον κατάλογο και της άρεσε. Φυσικά, δεν ήταν λιγότερο όμορφο, απλά δεν ήταν και το πιο ακριβό δαχτυλίδι. Πλέον, το δαχτυλίδι αυτό το φοράει η Catherine, Δούκισσα του Cambridge.

2. Έγινε η πρώτη γυναίκα της βασιλικής οικογένειας που γέννησε τα μωρά της εκτός του παλατιού.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνήθιζαν να γεννούν τα μωρά τους μέσα στο παλάτι. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα όμως αποφάσισε να γεννήσει στο νοσοκομείο, σπάζοντας την παράδοση.

Η Δούκισσα του Cambridge αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμά της και γέννησε όλα τα 3 παιδιά της στο ίδιο νοσοκομείο.

3. Η Νταϊάνα είχε την δική της άποψη για το πώς να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Παλιότερα, το να δείχνει ο γονιός τα συναισθήματά του προς τα παιδιά του και να τα παίρνει μαζί του σε ταξίδια στο εξωτερικό ήταν απαράδεκτο. Η Νταϊάνα όμως διαχωρίστηκε και μεγάλωσε τα παιδιά της διαφορετικά.

Έπαιρνε μαζί της τα παιδιά της σε ταξίδια στο εξωτερικό και όταν τους μιλούσε, έσκυβε για να είναι στο ίδιο ύψος με εκείνα. Δεν φοβόταν να εκφράσει την αγάπη και τα συναισθήματά της δημοσίως, παρόλο που θεωρούνταν ανάρμοστο.

Όλες αυτές τις συνήθειες τις υιοθέτησε και ο Πρίγκιπας William και παρά τις υποχρεώσεις και τα ταξίδια που κάνει, πάντα περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά του.

4. Η Νταϊάνα ήταν πολύ ανοιχτή με «συνηθισμένους» ανθρώπους.

Το όνομά της έχει συνδεθεί με την φιλανθρωπία και το έκανε με τεράστια ειλικρίνεια. Γι’αυτό ακριβώς και ο κόσμος την αγάπησε και έγινε το σύμβολο της γενναιοδωρίας.

5. Δεν φοβόταν να αποκαλύψει τα συναισθήματά της.

Ο τύπος κυνηγούσε παντού την Νταϊάνα. Οι παπαράτσι παρακολουθούσαν το κάθε της βήμα. Ωστόσο, εκείνη ήταν πάντα πολύ ειλικρινής μαζί τους. Σε μία συνέντευξη το 1995 αποκάλυψε πως είχε κάποια προβλήματα με τον σύζυγό της.

Λίγο αργότερα χώρισαν. Δυστυχώς, ο γάμος τους δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ευτυχισμένος. Η Νταϊάνα δεν ντρεπόταν να μιλήσει τα για προβλήματα και να μοιραστεί τα συναισθήματά της, κάτι που ήταν πολύ ασυνήθιστο για τα βασιλικά μέλη.

6. Η Νταϊάνα πειραματιζόταν με την εμφάνισή της.

Παρά τον αυστηρό κώδικα, η Νταϊάνα συνέχισε να πειραματίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις. Πάντα κατάφερνε να είναι κομψή, μοντέρνα και απλά όμορφη. ήταν η πρώτη γυναίκα της βασιλικής οικογένειας που φόρεσε παντελόνι σε επίσημη εκδήλωση.

Πηγή