6 χρήσιμα μυστικά μακιγιάζ που δε σου αποκάλυψε ποτέ κανείς
Www.true.gr

6 χρήσιμα μυστικά μακιγιάζ που δε σου αποκάλυψε ποτέ κανείς

Mακιγιάζ:Αλλά αν τα μάθεις και τα εφαρμόσεις, θα σου λύσουν τα χέρια!

Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί όλα αυτά τα beauty μυστικά θεωρούνται οι ανεπίσημοι τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι, βέβαια, σε μεγάλο ποσοστό, προσφέρουν λύσεις που σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να μην υπήρχαν καν.

Για τι πράγμα όμως μιλάμε ακριβώς;

Βάλε ταλκ στις βλεφαρίδες σου

Ανορθόδοξος τρόπος, το ξέρουμε και εμείς, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι το υλικό αυτό προσθέτει έξτρα πάχος σε κάθε μια βλεφαρίδα, ενώ εφαρμόζοντας μερικές ακόμα στρώσεις μάσκαρα, το αποτέλεσμα που δημιουργείται θα σε συγκλονίσει.

Tip: Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις κάθε βράδυ τις βλεφαρίδες σου με αμυγδαλέλαιο, ενώ φρόντισε να μην τρίβεις τα μάτια σου κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ, γιατί επιβαρύνεις πολύ τις βλεφαρίδες σου.

Ανάμειξε την ενυδατική σου κρέμα με ένα foundation πιο σκούρας απόχρωσης

Αφενός με αυτό το «πάντρεμα» θα δημιουργήσεις μια πιο ανοιχτή απόχρωση foundation, αφετέρου θα έχεις μόλις στα χέρια σου μια DIY CC Cream που θα προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση και ομοιόμορφο χρωματικά τόνο στην επιδερμίδα και το μακιγιάζ σου.


Tip: Αν δεν θέλεις να αναμείξεις την σκούρα απόχρωση foundation με ενυδατική, κάνε το με μια πιο ανοιχτή. Ύστερα από το σωστό συνδυασμό θα έχεις την ιδανική και απολύτως εξατομικευμένη απόχρωση.

Ζέστανε το ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Γιατί να το βάλεις μπροστά από το σεσουάρ σου; Γιατί η θερμότητα δαμάζει τις τρίχες, όπως ήδη γνωρίζεις με τις τρίχες των μαλλιών σου. Έτσι θα πετύχεις την ιδανική καμπύλη, η οποία μάλιστα θα διατηρηθεί για αρκετή ώρα.

Tip: Μην το παραζεστάνεις, ωστόσο, γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Ζέστανε τη μάσκαρά σου

Άλλη μια χρήση της θερμότητας η οποία σε αυτή την περίπτωση ενισχύει και την προσπάθειά σου για εξοικονόμηση χρημάτων. Τι εννοούμε; Όταν εσύ νομίζεις ότι η μάσκαρα έχει τελειώσει, πρέπει να σου πούμε ότι δεν έχει τελειώσει. Μεγάλη ποσότητα προϊόντος παραμένει στα τοιχώματα, αλλά επειδή το υλικό δεν είναι παχύρευστο, δεν ρέει, μένει εκεί και εσύ νομίζεις ότι απλά μόλις την τελείωσες. Ζέστανέ τη, λοιπόν, με τη βοήθεια ενός μπεν μαρί και άσε την έπειτα να κρυώσει. Το υλικό θα κατέβει στον πάτο και θα σε ενθουσιάσει το πόσο ακόμα θα έχεις τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιείς.

Tip: Όταν βουτάς το βουρτσάκι της μάσκαρα στο μπουκαλάκι για να πάρεις έξτρα ποσότητα, φρόντισε να μην το κάνεις πάνω κάτω, γιατί το μόνο που κάνεις είναι να προσθέτεις μέσα του έξτρα αέρα με αποτέλεσμα να μειώνεις το χρόνο ζωής της. Ανταυτού, λοιπόν, κάνε κυκλικές κινήσεις «γλείφοντας» τα τοιχώματα.


Η απίστευτη χρήση ενός post it

Τι άλλο κάνει εκτός από το να σου υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σου; Μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις την πιο ίσια και ακριβείας γραμμή eyeliner. Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει trend να τοποθετείς στη σχισμή των ματιών σου λίγη ποσότητα σελοτέιπ, προκειμένου να μην ξεφεύγεις από το όρια και να σχηματίζεις γραμμή eyeliner σαν επαγγελματίας. Το post it, λοιπόν, συνιστά την επόμενη γενιά, καθώς δεν έχει τόσο δυνατή κόλλα ενώ, μεταξύ μας, υπάρχει σε κάθε σπίτι!

Tip: Φρόντισε να κρατάς καλά το post it ενώ εφαρμόζεις το προϊόν, για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα συμβεί κάποιο ατύχημα. Άλλη εναλλακτική; Τοποθέτησε μια πιστωτική κάρτα ή ένα κομμάτι χαρτί.

Το εφέ πιο πλούσιων βλεφαρίδων με μια κίνηση

Δεν εννοούμε ούτε να βάλεις ψεύτικες, ούτε να βάλεις extensions. Το μυστικό όλο είναι στο μαύρο μολύβι, το οποίο δεν τοποθετείς, όπως συνήθως στο εσωτερικό των κάτων βλεφαρίδων, αλλά των επάνω. Δίνοντας μαύρο χρώμα στη βάση των βλεφαρίδων, δίνεις έξτρα ένταση στο βλέμμα παράλληλα με το εφέ πιο πλούσιων.

Τip: Αν θες έξτρα διάρκεια, κάνε την ίδια κίνηση εφαρμόζοντας eyeliner σε μορφή κρέμας. Χρειάζεται, ωστόσο, αρκετά σταθερό χέρι και πολλή προσοχή.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr