6 Ακραίοι Λόγοι που Αεροπλάνα αναγκάστηκαν να κάνουν Προσγειώσεις έκτακτης Ανάγκης. Με τον 4ο θα σας Πέσουν τα Μαλλιά
Www.true.gr

6 Ακραίοι Λόγοι που Αεροπλάνα αναγκάστηκαν να κάνουν Προσγειώσεις έκτακτης Ανάγκης. Με τον 4ο θα σας Πέσουν τα Μαλλιά

Εάν έχετε ξαναπετάξει με αεροπλάνο, σίγουρα θα έχετε ακούσει τους κανόνες ασφαλείας από τις αεροσυνοδούς, για το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιο αεροπλάνο έχει προσγειωθεί αναγκαστικά, λόγω κάποιας σοβαρής, έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, έχουν υπάρξει και αρκετοί, περίεργοι λόγοι για τους οποίους κάποια αεροπλάνα έχουν προσγειωθεί. Δείτε μερικά.

1. Μια Whitney επί του σκάφους

Μια πτήση από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη έπρεπε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στην πόλη του Κάνσας, επειδή μια επιβάτης στο αεροπλάνο δεν σταματούσε να τραγουδάει το «I Will Always Love You» της Whitney Houston με ψηλή φωνή.

2. Φίδι σε ένα αεροπλάνο

Μια πτήση αναγκάστηκε να κάνει μια πολύ γρήγορη προσγείωση, αφού ένα φίδι γλίστρησε μέσα στην καμπίνα. Δύο επιβάτες έπιασαν το φίδι «χρησιμοποιώντας μια κουβέρτα και περιοδικά» και το κράτησαν μέχρι να έρθουν να το πάρουν.3. Ένας άντρας που ήθελε πραγματικά να φάει σνακ

Σε μια πτήση από το Ντουμπάι στο Kozhikode στην Ινδία, ένας άντρας πήδηξε στο καλάθι με τα τρόφιμα και «έμεινε μέσα» με τα σνακ, πριν γίνει επιθετικός όταν του ζητήθηκε να φύγει.

4. Φυσική ανάγκη

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια μιας πτήσης 12 ωρών, κάποιος θέλησε να πάει στην τουαλέτα. Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω, μόλις 30 λεπτά μετά την απογείωση, λόγω της άσχημης μυρωδιάς που είχε μείνει στο χώρο.5. Οι αγελάδες αερίστηκαν πολύ

Υπάρχουν τόσες πολλές ζωντανές αγελάδες που οι εκπομπές μεθανίου τους θα μπορούσαν να προκαλέσουν υπερθέρμανση σε αεροσκάφος!

Σε μια πτήση πάνω από τη θάλασσα της Ιρλανδίας, ο πιλότος νόμιζε ότι υπήρχε πυρκαγιά στο αεροσκάφος λόγω ξαφνικής αύξησης της θερμοκρασίας και έστειλε σήμα κινδύνου.

Ένας επιβάτης με την οικογένειά του αερίστηκε τόσο άσχημα, που ο ανακυκλωμένος αέρας στην καμπίνα έγινε αφόρητος.

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr