6 Ακραία πράγματα που Τρελαίνουν τους άντρες στο Κρεβάτι αλλά Ντρέπονται να Ζητήσουν. Το 4ο τους Απογειώνει.
Www.true.gr

6 Ακραία πράγματα που Τρελαίνουν τους άντρες στο Κρεβάτι αλλά Ντρέπονται να Ζητήσουν. Το 4ο τους Απογειώνει.

Όπως και με τα περισσότερα πράγματα στην ζωή, ο έρωτας απαιτεί ομαδική δουλειά για να το απολαύσουν και οι δύο. Ενώ έχουμε αρκετούς τρόπους να δούμε νέες στάσεις που πρέπει να δοκιμάσουμε, κάποια πράγματα συνεχίζουμε να τα βάζουμε κάτω από το χαλί.

Εάν ρωτήσετε κάποιον που κάνει τακτικά έρωτα αν έχει κάποια φαντασίωση που δεν έχει πραγματοποιήσει, το πιθανότερο είναι να σας πει ναι.

Η αλήθεια είναι πως όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε αλλά φοβόμαστε να τα ζητήσουμε. Ευτυχώς, οι άντρες του διαδικτύου μιλάνε για αυτά που θέλουν στο κρεβάτι και παρακάτω σας τα παρουσιάζουμε:

1. Να έχουν τον έλεγχο

Αρέσει στους άντρες μία γυναίκα που παίρνει τον έλεγχο. Φυσικά, όχι να κάνει τα πάντα μόνη της αλλά να του λέει τι να κάνει και να τον κατευθύνει.

2. Να φωνάζει

Ενώ σε κανέναν δεν αρέσουν οι κραυγές, ο έρωτας έχει να κάνει με την επικοινωνία. Εάν δεν υπάρχει, καλό θα ήταν να το πείτε στον σύντροφό σας.3. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας

Είναι σημαντικό να εξερευνούμε το σώμα του άλλου. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας όσο πιο καλά μπορείτε – ξύστε την πλάτη τους και τραβήξτε τους – δείξτε τους ότι τους θέλετε.

4. Μην ξεχνάτε τον εαυτό σας

Να μην ξεχνάτε να ικανοποιείτε τον εαυτό σας. Εάν ο σύντροφός σας σας σέβεται, θα του αρέσει πολύ να σας βλέπει να περνάτε ωραία. Διασκεδάστε το!5. Χρησιμοποιήστε το στόμα σας

Ακούγεται προφανές αλλά πολλά ζευγάρια το παραβλέπουν.

6. Βγείτε έξω από την ζώνη άνεσής σας

Εάν είστε σε μία μακροχρόνια σχέση, είναι εύκολο να γίνει ρουτίνα. Δοκιμάστε καινούργια πράγματα  – οι πιθανότητες είναι άπειρες.

Ενώ ο έρωτας πρέπει να είναι διασκεδαστικός, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν νιώθουν ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή. Ελπίζουμε αυτά τα έξι πράγματα να σας βοηθήσουν!

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr