5χρονος Aρπάζει τη μικρή Aδερφή του και τρέχει στο Σπίτι των γειτόνων. Τότε τους λέει Σοκαρισμένος Τι συνέβη στη Μαμά του…

Η Katelyn Cicalese έκανε ένα ντους στο σπίτι της στο San Tan Valley της Αριζόνα όταν έπαθε μία κρίση και χτύπησε το κεφάλι στην μπανιέρα. Έπεσε κάτω από την βρύση και το νερό έτρεχε. Ευτυχώς, ο γιος της, Salvatore, ήταν εκεί και την έσωσε εκείνη τη μέρα!

Το απίστευτο στην ιστορία της είναι πως ο γιος της ήταν μόλις 5 ετών!

Λίγου αφού η μητέρα του τον έβαλε μαζί με την 2 μηνών αδερφή του για ύπνο, ο Sal άκουσε έναν πολύ παράξενο θόρυβο από το μπάνιο.

Όταν πήγε να δει εάν η μητέρα του ήταν καλά, την βρήκε αναίσθητη να αιμορραγεί μέσα στην μπανιέρα.


Επειδή φοβήθηκε για την μητέρα του, τύλιξε την αδερφή του σε μία κουβέρτα και έτρεξε στο σπίτι του γείτονα για βοήθεια!

Ποιος 5χρονος θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο;

Ο Sal είπε στην γειτόνισσα, Jessica Penoyer, πως η μητέρα του είχε πεθάνει και την ρώτησε εάν μπορούσε να τους φροντίσει! Εκείνη κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και σύντομα έφτασε βοήθεια. Οι διασώστες βρήκαν την Cicalese λιπόθυμη στο μπάνιο κάτω από την βρύση.


Πλέον, έχει περάσει ένας μήνας από το περιστατικό και η Katelyn έχει αναρρώσει πλήρως. Η Cicalese λέει πως ο γιος της της έσωσε τη ζωή – θα μπορούσε να είχε πνιγεί εάν δεν είχε αντιδράσει άμεσα.

Τώρα, η γειτονιά τον φωνάζει “Super Sal, ” και έχει τιμηθεί για την γενναιότητά του από το πυροσβεστικό τμήμα της περιοχής.

Του έδωσαν παράσημο, τιμητικό πιστοποιητικό πυροσβέστη, μία μπλούζα και ένα κράνος!

Credit: relayhero.com