5χρονο κορίτσι από την Νιγηρία ονομάστηκε "Το Πιο Όμορφο Κορίτσι στον Κόσμο" στο Instagram
Www.true.gr

5χρονο κορίτσι από την Νιγηρία ονομάστηκε «Το Πιο Όμορφο Κορίτσι στον Κόσμο» στο Instagram

Οι χρήστες του Instagram αποκαλούν ένα 5χρονο κορίτσι από την Νιγηρία ως το νέο «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου.»

Η φυσική ομορφιά της έχει μαγέψει πολλούς και οι φωτογραφίες της έχουν γίνει viral αφού προσέλκυσαν χιλιάδες likes και σχόλια.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο διαδίκτυο από τον Mofe Bamuyiwa που δουλεύει ως φωτογράφος στο Lagos της Νιγηρίας. Σε μία από τις φωτογραφίες, ο Bamuyiwa περιέγραψε την Jare, το νεαρό κορίτσι, ως έναν άγγελο.

«Και όμως είναι άνθρωπος. Είναι επίσης και άγγελος.»

Σύμφωνα με τον Bamuyiwa, έβαλε το κορίτσι να πάρει πιο ώριμες πόζες σε μία προσπάθεια να καταγράψει «το διάστημα ανάμεσα από την παιδική ηλικία και την ενηλικίωση… ώστε να φαίνεται σαν να είναι παγωμένη στον χρόνο!»«Θα μπορούσα να την κάνω να χαμογελάσει αλλά την ήθελα σε πιο φυσικές πόζες για να μπορούμε να την δούμε μέσα από τα μάτια της.»

Ο Bamuyiwa ελπίζει η Jare, που τώρα είναι 5, να θυμηθεί να αναδημιουργήσει την εικόνα με την ίδια πόζα και στυλ όταν φτάσει 21. 

«Το μόνο που θέλω είναι ο κόσμος να δει τις δυνατότητες της Jare… Θέλω η φωτογραφία να της μιλάει όταν φτάσει στην ενηλικίωση.»Η Jare είναι η καινούργια Μπάρμπι, σύμφωνα με πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

Επίσης, ο Bamuyiwa πρόσθεσε πως η Jare έχει δύο μεγαλύτερες αδερφές, την 7χρονη Jomiloju και την 10χρονη Joba, οι οποίες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και πολύ έντονες προσωπικότητες.

Η φήμη της Jare αργότερα έπεισε την μητέρα της να φτιάξει μία σελίδα στο Instagram για εκείνη και τις αδερφές της και πλέον είναι γνωστές ως οι The J3 Sisters

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr