52χρονη πλήρωσε 100.000 για να σταματήσει τα σημάδια της γήρανσης και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε την δικαίωσε
Www.true.gr

52χρονη πλήρωσε 100.000 για να σταματήσει τα σημάδια της γήρανσης και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε την δικαίωσε

Οι πλαστικές επεμβάσεις και ιδιαίτερα οι ακραίες πλαστικές φαίνονται να είναι πολύ στην μόδα. Το 2018, είδαμε τον άνθρωπο κούκλα Κεν να αποκτάει πολύ φήμη, είδαμε την γέννηση της πρώτης Πολωνικής Μπάρμπι και τώρα βλέπουμε μία γυναίκα που έχει ξοδέψει χιλιάδες δολάρια για να μοιάσει στην Jessica Rabbit.

Η Bee Cameron από το Liverpool είναι αποφασισμένη να σταματήσει την διαδικασία της γήρανσης και έχει ξοδέψει πολύ μεγάλα ποσά σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις όπως λιποαναρρόφηση, τρεις πλαστικές στο στήθος, επέμβαση στους μηρούς και στα μάτια.

Παρά το κόστος των επεμβάσεων που έκανε η μητέρα δύο παιδιών και του γεγονότος πως πολλές από αυτές δεν πήγαν καλά και χρωστάει £6,000, η Bee λέει πως δεν σκοπεύει να σταματήσει.

«Τώρα δεν βγαίνω με κανέναν πάνω των 35 και έχω πολύ καλή ερωτική ζωή λόγω των επεμβάσεων που έχω κάνει.»

«Θεωρώ το σώμα μου έργο τέχνης και δεν πειράζω κανέναν με το γεγονός πως θέλω να ελέγξω την εμφάνισή μου. Μπορεί κάποιοι να με κρίνουν αλλά είναι η ζωή και το σώμα μου.»

Η Bee πρόσφατα γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της και θέλει να κάνει επέμβαση στα χέρια της για να σταματήσει τα σημάδια της γήρανσης.


Λέει πως η αγάπη της για τις πλαστικές επεμβάσεις ξεκίνησαν αφού είχε σταματήσει να θηλάζει τα δυο της παιδιά.

«Αποφάσισα στα 40 μου πως ήθελα ένα νέο σώμα, νέα εμφάνιση, και να γίνω ξανά 30.»

Η Bee ξεκίνησε με ενέσεις botox, τις οποίες ξεκίνησε πάνω από 10 χρόνια πριν. Την πρώτη πλαστική στήθους την έκανε το 2007. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2011, έπαθε κάποιες πολύ σοβαρές επιπλοκές.

«Έπρεπε να αφαιρέσω τα εμφυτεύματα γιατί το ένα από αυτά είχε σπάσει.» Χωρίς να ανησυχεί όμως, κανόνισε την επόμενη πλαστική στήθους και τώρα νιώθει περήφανη για το μέγεθος που έχει.

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του στυλ και της πλαστικότητας της Jessica Rabbit και τώρα έχω επιτέλους στήθος που είναι αντάξιο στον χαρακτήρα που αγαπώ.»


Μετά, προχώρησε με μία επέμβαση στους μηρούς όπου λίπος αναρροφάται με σκοπό να δημιουργηθεί μεγαλύτερο κενό ανάμεσά τους. Υπήρξαν όμως και αυτή την φορά επιπλοκές και τελικά έμεινε με χαραγμένα πόδια που είχαν χαλαρό δέρμα.

 

Παρά τα προβλήματα, η Bee λέει πως θέλει πολύ να δείχνει το στήθος της και λέει πως λατρεύει το γεγονός πως μπορεί να ελέγξει την εμφάνισή της χρησιμοποιώντας πλαστικές επεμβάσεις.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς σκέφτονται τέτοιοι άνθρωποι. Από την άλλη όμως, από την στιγμή που η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και οι ίδιοι νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;

Credit: vt.co

Πηγή: viralman.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr