5 Πράγματα για τις Ερωμένες, που Όλες οι Γυναίκες Πρέπει να Γνωρίζουμε. Με το 2ο θα Νιώσετε Ενοχές.

Πολύ συχνά ακούμε ανθρώπους να μιλάνε για τις ερωμένες με απέχθεια. Όταν το σκέφτεστε αυτό, είναι σημαντικό να θυμάστε πως είμαστε όλοι άνθρωποι με φόβους, ανασφάλειες και αδυναμίες. Δεν έχει νόημα να στοχοποιούμε τις ερωμένες, αλλά να καταλαβαίνουμε τις αιτίες πίσω από τέτοιες καταστάσεις.

Πολλές γυναίκες νομίζουν πως οι ερωμένες δεν έχουν συναισθήματα, αλλά δεν είναι έτσι. Πολλές νιώθουν ένοχες όταν ερωτεύονται κάποιον που τυχαίνει να είναι ο άντρας σας.

Απορρίπτουν την πιθανότητα να κάνουν μία φυσιολογική σχέση, βρίσκοντας ένα ακατάλληλο άτομο. Μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες για αυτή την συμπεριφορά αλλά συχνά είναι το αποτέλεσμα άσχημης παιδικής ηλικίας ή χαμηλής αυτοπεποίθησης.

Βασικά, οι γυναίκες αυτές δεν είναι έτοιμες για μία σοβαρή και σταθερή σχέση. Εάν το σκεφτείτε, αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Δεν έχουν πολλοί άνθρωποι την δύναμη να αναλύσουν γιατί έχουν διαλέξει ένα τέτοιο άτομο.


Εκτός από αυτό, στην περίπτωση απιστίας, και οι δύο γυναίκες είναι σε σχέση με το λάθος άτομο, κάποιον που δεν είναι αξιόπιστος για μία ειλικρινή σχέση.

Ο άντρας από την άλλη μπορεί να έχει βαθιά ψυχολογικά τραύματα που τον αποτρέπουν από το να είναι πιστός. Ή πιθανώς είναι δυστυχισμένος στον γάμο του και ψάχνει έναν τρόπο να ξεφύγει. Όποιος και να είναι ο λόγος, χρησιμοποιεί και τις δύο γυναίκες για να βρει την ευτυχία και αυτό είναι πολύ εγωιστικό.


Άλλο ένα συναίσθημα που έχουν οι ερωμένες είναι η ελπίδα. Κάποιες από αυτές πιστεύουν πως η αγάπη τους θα καταφέρουν να τις μετατρέψουν σε γυναίκες τους, αντί απλά ένα τρίτο πρόσωπο. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια και μία τέτοια σχέση φέρνει μόνο την καταστροφή για όλους.

Οι γυναίκες που επιλέγουν να γίνουν ερωμένες είναι πολύ συχνά ανασφαλείς και ελπίζουν με τον τρόπο αυτό να βρουν την ευτυχία. Πριν ρίξετε το φταίξιμο κάπου, σκεφτείτε προσεκτικά και να ξέρετε πως κανείς δεν είναι τέλειος.

Πάντως εμείς πιστεύουμε πως όλοι αξίζουν να βιώσουν την πραγματική αγάπη, δεν συμφωνείτε;

Credit: betterme.tips