Ζώδια του Νερού: Τα ζώδια αυτά έχουν διάφορα χαρακτηριστικά, γεμάτα συναισθήματα και θετική ενέργεια. Το νερό σαν στοιχείο συμβολίζει την ψυχή, το ασυνείδητο και το συναίσθημα. Ποια ζώδια όμως ανήκουν στο στοιχείο του νερού.

Ζώδια του Νερού: Ποια είναι
Στο στοιχείο του Νερού ανήκουν ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς, η τριάδα των ζωδίων που αντιπροσωπεύουν την θηλυκή ενέργεια! Τίποτα στη ζωή δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν πραγματικά δεν το θέλεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου και αν μέσα σου δεν έχεις ως έναν από τους κινητήριους μοχλούς σου το βαθύ και ουσιαστικό συναίσθημα!

Μπορούν να καταλάβουν τι περνάς.
Τα ευαίσθητα ζώδια του Νερού είναι ευαίσθητα και διαισθητικά. Η φαντασία τους είναι ανεξάντλητη, αγαπούν τους άλλους ανθρώπους και όλοι τους εμπιστεύονται τα μυστικά τους. Είναι άνθρωποι συμπονετικοί και προστατευτικοί και χαρίζουν απλόχερα την βοήθειά και την υποστήριξή τους.

Χωρίς συναίσθημα, αυτός ο κόσμος θα ήταν σκληρός.
Όπως το νερό δεν μένει ποτέ στάσιμο, έτσι και οι άνθρωποι που ανήκουν στο στοιχείο του, δεν είναι εύκολο να παραμείνουν σταθεροί στα συναισθήματά τους. Οι εναλλαγές στον τρόπο που εκφράζονται είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικές. Συχνά κατακλύζονται από ανασφάλειες και εκδηλώνουν επιθετικότητα η οποία πηγάζει από φόβο! Αμύνονται και κλείνονται στον εαυτό τους, για να μην πληγωθούν … Δεν ξεχνούν αλλά και δεν συγχωρούν εύκολα!

Ζώδια του Νερού: Ο Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι της οικογένειας, της μνήμης και της παράδοσης. Διαθέτει μεγάλο δυναμισμό, ο οποίος πηγάζει από μέσα του και τον εξωτερικεύει όταν έχει την ανάγκη να προστατεύσει αυτό που αγαπάει. Είναι ευαίσθητα ζώδια στον ψυχισμό τους αλλά δυναμικά στην κοινωνική τους ζωή. Προστατεύει τις αρχές του και είναι κλειστοί άνθρωποι.

Ζώδια του Νερού: O Σκορπιός
Ο «εσωστρεφής» Σκορπιός είναι το δεύτερο ζώδιο που έχει ως στοιχείο του το Νερό και η βαθύτερη ανάγκη του είναι να μεταλλάσει, να μεταμορφώνει τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Ο Σκορπιός μάχεται πάντα για τη νίκη, όμως πολλές φορές το πείσμα και η εμμονή του τον κάνουν αυτοκαταστροφικό! Ο Σκορπιός είναι ερωτικός και σεξουαλικός. Θέλει πάντα να πετυχαίνει και λατρεύει το φαγητό και τις εμμονές!

Ζώδια του Νερού: Οι ιχθύες
Ο «οραματιστής» Ιχθύς, είναι το τρίτο ζώδιο του Νερού, ο οποίος και διακρίνεται με την πλούσια φαντασία του! Είναι μόνιμα ο αναζητητής της αλήθειας! Ο Ιχθύς είναι οραματιστής και κάνει όνειρα έχει μεγάλα ταλέντα και αισθησιασμό. Έντονο συναίσθημα, αλλά βαριέται εύκολα.

Και τα τρία ζώδια έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που είναι κοινά. Μερικά από αυτά είναι:

Είναι μια ήρεμη δύναμη, αλλά καταλαβαίνεις γρήγορα ότι είναι υπολογίσιμη!
Έχουν πάθος, δυνατή αγάπη, κι είναι ανιδιοτέλεια.
Μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς περνάς.
Εσείς συμφωνείται με αυτά τα χαρακτηριστικά;
Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο: