5 Κλέφτες μπήκαν το Βράδυ Σπίτι του και άρχισαν να τον Μαχαιρώνουν. Η Αντίδραση του 55χρονου; Θα σας Συγκλονίσει!
Www.true.gr

5 Κλέφτες μπήκαν το Βράδυ Σπίτι του και άρχισαν να τον Μαχαιρώνουν. Η Αντίδραση του 55χρονου; Θα σας Συγκλονίσει!

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού πολέμησε με μια συμμορία πέντε ληστών, όταν μπήκαν στο σπίτι του με μαχαίρια.

Ο David Pugh, 55 ετών, κοιμόταν όταν οι επιδρομείς εισέβαλαν στο σπίτι του. Επιτέθηκαν στον έφηβο γιο του και τον σκύλο του, και ζήτησαν μετρητά.

Αλλά πολέμησε γενναία τους μασκοφόρους – οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με μακριά μαχαίρια, ρόπαλα του μπέιζμπολ και του γκολφ – και έφυγαν με άδεια χέρια.

Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν την έκταση των τραυματισμών του κ. Pugh, αφού έμεινε με σπασμένη μύτη και τραυματισμούς στο πρόσωπο, όταν υπερασπίστηκε το σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3 π.μ. χθες το πρωί, όταν είδε τους άνδρες να επιτίθονται στο 17χρονο γιο και το Rottweiler κατοικίδιό του Zeus.

Δήλωσε: «Άκουσα ένα δυνατό χτύπημα στις 3 π.μ., όταν έσπασαν την εξωτερική πόρτα για να μπουν μέσα, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ο σκύλος.

Μέχρι να σηκωθώ από το κρεβάτι, τελείως γυμνός, είχαν μπει μέσα.»Έπεσε πάνω σε πέντε τύπους. Οι άντρες συνέχισαν να φωνάζουν: Πού είναι τα χρήματα; Δώστε μας τα χρήματά σας!

Απλώς άρπαξα ό, τι μπορούσα και τους χτύπησα με μπουκάλια και καρέκλες.»

«Με χτύπησαν επανειλημμένα στο κεφάλι – είχαν μαχαίρια, ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και ένα του γκολφ».

«Προσπαθούσα απεγνωσμένα να φτάσω στο δωμάτιο του γιου μου, αλλά δεχόμουν τόσα πολλά χτυπήματα στο κεφάλι μου, ήμουν λερωμένος με αίμα.

Λέει ότι ο γιος του τραυματίστηκε και παλεύει να κοιμηθεί μετά την επίθεση. Το κουτάβι δέχτηκε επίσης ένα άσχημο τραύμα στο κεφάλι.

Ο κ. Pugh εκπαιδεύεται στην Ισραηλινή αυτοάμυνα Krav Maga και λέει ότι το «ένστικτο έλαβε δράση» όταν είδε τους άνδρες στο σπίτι του.Πρόσθεσε: «Η αστυνομία είπε ότι ήταν μια από τις πιο βάναυσες επιθέσεις σε σπίτι που είχαν δει ποτέ».

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 3.09π.μ. στο διάλειμμα για μια διεύθυνση στην Catherine de Barnes, αφού μια ομάδα ανδρών είχε παραβιάσει μια ιδιοκτησία και επιτέθηκε στους κατοίκους.

Οι αξιωματικοί έφτασαν οκτώ λεπτά μετά την κλήση του 999. Διεξήχθησαν έρευνες στο σπίτι, εξετάζονται τα συστήματα CCTV και τα αντικείμενα περνάνε απο ιατροδικαστική ανάλυση.

«Οι έρευνες συνεχίζονται και όποιος έχει πληροφορίες, καλείται να καλέσει την Αστυνομία του West Midlands στο 101 με αριθμό 204 13/2».

dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr