5 Ιδανικά χτενίσματα, 1 για κάθε μέρα στη δουλειά

Δεν ξέρω για σένα, αλλά για μένα ένα από τα καθημερινά μου προβλήματα όταν ετοιμάζομαι για τη δουλειά δεν είναι τόσο τι θα βάλω, αλλά πως θα κάνω τα μαλλιά μου! Μου αρέσει να πηγαίνω με διαφορετικό look, γιατί η ρουτίνα και τα ίδια καταντούν βαρετά. Βέβαια, είναι και εκείνες οι μέρες που έχουν λίγο λαδώσει τα μαλλιά ή που δεν στρώνουν με τίποτα και δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς.

Για αυτό και έβαλα πρόγραμμα. Βρήκα τα ιδανικά χτενίσματα για κάθε μέρα στη δουλειά. Πέντε εργάσιμες μέρες, πέντε διαφορετικά χτενίσματα για να αλλάζω. Είναι απλά και εύκολα και μπορείς να τα κάνεις με όποια σειρά θέλεις εσύ ή και να τα εναλλάσσεις από βδομάδα σε βδομάδα.

5 Χτενίσματα, 1 για κάθε μέρα

Μπούκλες

Έχεις κάνει μπάνιο από την Κυριακή, έχουν στεγνώσει τα μαλλιά σου και ξημερώνει Δευτέρα. Πάρε λίγο αφρό, το ψαλίδι για τις μπούκλες και ξεκίνα. Δεν χρειάζεται να είναι φουλ στυλιζαρισμένες. Απλές, χαλαρές μπούκλες για να ξεκινήσεις παιχνιδιάρικα τη βδομάδα σου.

ΠλεξούδεςΑν τα μαλλιά σου στην τρίτη μέρα αρχίζουν να λαδώνουν η λύση απλή. Πλεξούδες! Θες απλή πλεξούδα; Γαλλική; Ολλανδική; Πλεξουδάκια; Πλεξούδες με κότσο; Ό,τι και αν προτιμάς κάντο. Αν σκέφτεσαι ότι ίσως τα κοτσιδάκια δεν είναι η επιλογή σου για το γραφείο, δοκίμασε να κάνεις 2 γαλλικές πλεξούδες.

Ίσια

Και κάπως έτσι φτάσαμε στη μέση της βδομάδας και ας αφήσουμε λίγο τις μπούκλες και τα σπαστά. Σίγουρα θα έχεις λουστεί οπότε πάρε πιστολάκι ή ισιωτική- ή και τα δυο αν προτιμάς- και ίσιωσε τα μαλλιά σου. Απλό, λιτό, επαγγελματικό, εύκολο. Φύγαμε για τη δουλειά.Κότσος

Φτάσαμε Πέμπτη. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι από τις μέρες που δε θέλω να με απασχολούν τα μαλλιά μου. Θέλω να είναι χαλαρές μέρες γιατί έρχεται το σαββατοκύριακο και δεν χρειάζονται “άγχη” για το αν στέκονται τα μαλλιά. Η λύση; Κότσοι! Είτε ψηλοί, είτε χαμηλοί, είτε επιμελώς ατημέλητοι. Κάνε τον κότσο σου όπως θέλεις και όπως πιάνουν τα χέρια σου.

Αλογοουρά

Αχ, Παρασκευή μου αγαπημένη! Μέρα χαράς, τελευταία μέρα στο γραφείο και η μέρα πρέπει να ξεκινήσει χωρίς γκρίνιες. Λαστιχάκι ανά χείρας και πάμε να κάνουμε την κλασική και πάντα σικ αλογοουρά. Σίγα μην κάτσω να σκάσω. Ένα όμορφο ponytail και όλα θα κυλήσουν όμορφα!