5 Απίθανα Κόλπα που θα κάνουν τους καλεσμένους σας να Τρίβουν τα Μάτια τους όταν κάτσουν στο Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι σας.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Εάν οι προετοιμασίες σας βρίσκονται σε καλό δρόμο ή μόλις ξεκινήσανε, είναι σίγουρα η στιγμή να σκεφτείτε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που έρχονται και κυρίως, τη διακόσμηση των τραπεζιών σας.

Θα χρειαστείτε τις ακόλουθες πετσέτες:

1. Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Για αυτό το σχέδιο πετσέτας που μιμείται ένα έλατο, το πράσινο είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο χρώμα.

2. Κερί


Για το κερί, απλά πρέπει να ρολάρετε τη πετσέτα. Ένα σκούρο κόκκινο ή χρυσό χρώμα, θα φαίνονταν εξαιρετικό στα πιάτα σας.

3. Διπλό ρολάρισμα για τις κάρτες με ονόματα

Ίσως σχεδιάζετε να έχετε πολλούς επισκέπτες γύρω από το εορταστικό τραπέζι σας. Για αυτό, θα ήταν καλύτερα να είχατε κάποιες κάρτες ονομάτων. Και θα ήταν ακόμα καλύτερα, να τις εμφανίζατε σε όμορφα διπλωμένες πετσέτες.

4. Καπέλο του Αγίου Νικολάου


Με το σωστό μοτίβο στη πετσέτα, αυτή η τεχνική διπλώματος λειτουργεί πολύ καλά για αυτή τη σεζόν του έτους. Με λίγη φαντασία, αυτές οι διπλωμένες δημιουργίες θυμίζουν το καπέλο του Αγίου Νικολάου.

5. Φιόγκος

Εκτός από την πετσέτα σας, γι’ αυτό, χρειάζεστε επίσης μια φαρδιά κορδέλα, κατά προτίμηση μια που να λαμπυρίζει σε χρυσό χρώμα. Αυτό, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για το εορταστικό τραπέζι σας.

Τώρα, έχετε πέντε ιδέες για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας – και χωρίς σχεδόν καμία προσπάθεια!

Credit: cleverly.me